Vaša košarica je prazna.

Miele

Miele Brand Shop trenutno je u izradi. Ponudu Miele proizvoda potražite u poslovnici Mall of Split.


 > Klasični usisavači  > Perilice rublja  > Perilice posuđa
 > Klasični usisavači bez vrećice  > Perilice sa sušilicom rublja  > Dodaci za pranje posuđa
 > Dodatna oprema za usisavače  > Sušilice rublja  > Miele savjetnik pri kupnji
 > Miele savjetnik pri kupnji  > Dodaci za pranje rublja   
   > Miele savjetnik pri kupnji  

 > Hladnjaci  > Štednjaci  > Ugradbene ploče za kuhanje
 > Zamrzivači  > Ugradbene pećnice  > Miele savjetnik pri kupnji
 > Hladnjaci za vino  > Parne pećnice  
 > Miele savjetnik pri kupnji  > Mikrovalne pećnice  
   > Miele savjetnik pri kupnji  

 

 > Kuhinjske nape  > Aparati za kavu  > Tel: 021 721 012
 > Miele savjetnik pri kupnji  > Miele savjetnik pri kupnji  > Mob: 095 4553 333
     > Pon-Ned: 9:00 - 21:00 h

 
 

 

Mnogi razlozi govore u korist tvrtke Miele.
Mi ćemo navesti njih šest.
Od osnivanja 1899. godine Miele slijedi svoje obećanje "Immer Besser". Što podrazumijeva: Mi ulažemo sve napore da budemo "Immer Besser" u usporedbi s ostalim ponuđivačima, ali i da budemo opravdano "Immer Besser". Za naše kupce to znači mirnu savjest, da su s Miele donijelu dobru odluku - vjerojatno za čitav život. 

 

Miele kvaliteta
Više od 100 godina vrijedi: Na Miele se možete osloniti, naši uređaji Vas neće iznevjeriti. Kao jedini proizvođač u branši mi ispitujemo naše proizvode poput perilica rublja, sušilica, perilica posuđa ili pećnica na trajnost dužu od 20 godina. Miele kupci diljem svijeta ostaju vjerni Miele i preporučuju Miele dalje. Mi ne pristajemo na kompromise po pitanju pouzdanosti i dugotrajnosti.
Miele tehnologija
Miele stoji za savršene rezultate uz minimalnu potrošnju energije. To vrijedi za higijenu i nježnu njegu Vašeg rublja, Vaših podova i Vašeg posuđa kao i raznovrsne doživljaje užitka pri kuhanju i pečenju. Razlog su mnoge inovativne značajke opreme, koje ima samo Miele. Dokaz su nebrojena osvojena mjesta na ispitivanjima proizvoda diljem svijeta.

Miele komfor
Bilo da je riječ o klasičnom okretnom biraču, decentnom senzoru ili zaslonu osjetljivom na dodir kao na Vašem pametnom telefonu: Rukovanje Miele uređajima jednostavno je i zabavno. Dodatak su, u kuhinji ili prilikom pranja, mnogobrojni praktični i pouzdani automatski programi sa "Jamstvom uspjeha" - te mnogo ljubavi prema detalju. Miele će Vam uljepšati život...
Miele dizajn
Miele voli čiste oblike i bezvremensku eleganciju. Nigdje drugdje nećete za Vaše kuhinjske ugradbene uređaje pronaći usporednu raznolikost linija dizajna i tonova boja za različite stilove uređenja i fronta kuhinjskih elemenata. Velika pažnja se pridaje dizajnu uređaja. Svejedno na koji način ste uredili svoju kuhinju: Miele Vam savršeno odgovara.
Miele servis
Miele kupci uživaju u posebnom tretmanu: Jamčimo brzi i učinkovit servis, koji je višestruko bio proglašen najboljim u branši. Čak i ukoliko imate individualne želje za proizvodima ili za profesionalnim čišćenjem Vaših Miele uređaja, vrlo rado ćemo Vas posjetiti u Vašem domu. Mi smo uvijek ovdje za Vas. Obećajemo!

Miele brand
U mnogim zemljama Miele je omiljeni brend na tržištu. Na njemačkom tržištu Miele je 2013 prozvan najboljim proizvođačem u gotovo svim branšama svih vremena („best brand ever“). Takav brend otkriva nešto i o svom korisniku: Miele kupci postavljaju velike zahtjeve na snagu i ekološki aspekt uređaja. Tko kupuje Miele, pokazuje svoju osvještenost kvalitete i stila.