Vaša košarica je prazna.

Dubrovnik

 

Svijet Medija Mercante Dubrovnik 

Poslovnica Svijeta Medija u Dubrovniku je dućan manjeg formata i pick-up lokacija Svijeta Medija za preuzimanje naručene robe u Dubrovniku. Iako se radi o manjoj trgovini, skladište poslovnice omogućuje preuzimanje proizvoda većih dimenzija kao što su uređaji bijele tehnike, televizora, kućanskih aparata i svih ostalih proizvoda iz asortimana Svijeta Medija koje kupci mogu naručiti putem webshopa s opcijom preuzimanja u poslovnici Svijeta Medija Dubrovnik.

Veće proizvode iz našeg asortimana kao što su: televizori, hladnjaci, perilice, usisavači i slično - za sada nemamo izloženo, ali su dostupni za isporuku direktno s našeg skladišta.

Svijet Medija u Dubrovniku nudi širok asortiman mobitela i opreme, prijenosnih računala, igraće konzole i igre, fotoaparate, uređaje za osobnu njegu i mnoge druge proizvode. Posebno ističemo široku ponudu proizvoda manjih dimenzija kao što su memorijske kartice, baterije, kabeli i ostala potrošna oprema. Uz to, poslovnica u ponudi ima igračke kao što su društvene igre, LEGO kocke i ostale proizvode za djecu.

Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Samsung, Sony, LG, Philips, Huawei, JBL, Garmin, Suunto i mnoge druge poznate svjetske brandove.

O trgovačkom centru Mercante Dubrovnik

Trgovački centar Mercante Dubrovnik je manji zatvoreni trgovački centar. Nalazi se u poslovnom centru Gruž te sadrži oko 20 trgovina. Na krovu je dostupan parking.

Telefon: 

020 301 340

Mobitel: 

095 4553 383

Radno vrijeme: 

Pon-Pet: 8:00 - 20:00 h | Sub: 8:00 - 13:00h

Email: 

dubrovnik@svijet-medija.hr