Vaša košarica je prazna.

Hama x Walther x

Foto okviri i skeneri

RASPRODAJA /
Foto okvir Hama Key Rings Film za filmski pogled na omiljenu fotografiju Vašeg djeteta. Privjesak za ključeve sa okvirom malih dimenzija, praktičan i stane u svaki džep. Dimenzije 2,5 x 3,5 cm.
19,00 kn
9,50 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Foto okvir Hama Key Rings (privjesak za ključeve) u obliku srca. Poklonite sebi najdražoj osobi zajedničku fotografiju uokvirenu u modernom i lijepom okviru, koju će uvijek moći nositi sa sobom. Dimenzije 3,6 x 3,3 cm.
19,00 kn
9,50 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Foto okvir Walther Glitter Butterfly moderno je dizajniran, tako da od sada zajedničku fotografiju možete čuvati u inovativnom okviru koji možete uvijek nositi sa sobom. Poklonite ovakav poseban poklon najdražoj osobi s motivom leptira.
49,00 kn
24,50 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Stavite čak 4 fotografije u inovativan foto okvir Revolving frame. Svaku fotografiju možete podesiti tako da će osmijeh dragih vam osoba izgledati posebno pod svakim kutom gledanja. Dimenzije fotografija 5 x 5 cm.
149,00 kn
74,50 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Imate veliki broj starih analognih negativa ili slajdova koje želite digitalizirati? Svijet medija u svojoj ponudi nudi Dia skenere proizvođača ION i Rollei pomoću kojih možete sačuvati uspomene u digitalnom obliku. Uz povoljne cijene i akcijsku ponudu na svijet-medija.hr možete pronaći i digitalne foto okvire na kojima jednostavno možete pregledavati omiljene fotografije i video zapise.

Dia skener je uređaj pomoću kojeg se digitaliziraju negativi sa ili bez upotrebe računala. Skenirane negative ili slajdove uređaj pohranjuje na memorijsku karticu ili USB memoriju, a kod nekih modela moguće je skenirati direktno na smartphone. Većina Dia skenaera radi jednostavnijeg pregleda ima ugrađen zaslon na kojem se prikazuje materijal koji želite digitalizirati. Digitalizirani oblik vaše slike, ili filma, nakon obrade spreman je za prebacivanje s memorije na računalo ili za direktan ispis fotografije. Uštedite novac i sami digitalizirajte svoje stare slike s dragocjenim uspomenama.

Sve je digitalno, čak i naša sjećanja. Danas pregledavamo fotografije na smartphoneu, televizoru i računalu. Ukoliko smo u  stalnoj žurbi, ili ukoliko nismo vješti novim tehnologijama, digitalni foto okvir je odličan uređaj gdje možemo jednostavno pregledavati svoje omiljene fotografije i video zapise. Dovoljno je umetnuti memorijsku karticu, ili USB memoriju, sa sadržajem kojeg želimo pregledavati i pokrenuti reprodukciju. Foto okviri, osim namjene gledanja sadržaja, mogu imati i dodatne opcije kao što je kalendar, ugrađen sat, mogućnost montaže na zid koja ostavlja prostor za dekorativnu uz smislenu primjenu. Nude se u raznim veličinama ekrana, boji i primjeni, kao i sa opcijom zvučnika za reprodukciju omiljene glazbe. Kompletnu ponudu pogledajte na svijet-medija.hr