Vaša košarica je prazna.

Raspoloživo uz narudžbu. x

Diktafoni i mikrofoni

Diktafon SONY ICD-TX800 je odlično rješenje za snimanje sasatnaka, razgovora i govornih bilješki. Kompaktan je i prijenosan, a isporučuje se uz ugrađenu memoriju od 16 GB i prelazi iz isključenog načina rada u način rada za snimanje uz samo jedan dodir.
1.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Snimite sve trenutke u čistom i kvalitetnom audio-zapisu sa ultra tankim diktafonom tvrtke SONY. ICD-TX650B.CE7 možete lagano spremiti u džep ili pretinac, te snimati u MP3 ili Linear PCM formatu. Sa 16GB memorije i brzim punjenjem preko micro USB-a, uvijek ćete biti spremni za sate snimanja.
1.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Za snimanje sastanaka, predavanja ili seminara poslužit će Vam Sony diktafoni. Snimajte jasan zvuk u MP3 formatu. Snimljeni zapis reproducirajte putem ugrađenog zvučnika. Kapacitet memorije dovoljan je za sate i sate snimanja, a neki modeli imaju i mogućnost proširenja memorije pomoću utora za memorijsku karticu. Sony diktafoni tankog su i laganog dizajna što ih čini jednostavnima za nošenje. Izravna USB veza omogućuje brzi prijenos podataka, a ugrađeni mikrofon visoke osjetljivosti omogućuje snimanje u zapanjujućoj kvaliteti.