Vaša košarica je prazna.

Lavazza x

Aparati za kavu

Kava u zrnu Qualita Oro talijanske marke Lavazza sadrži zrna kave 100% Arabica koja nude lijepu kremastu strukturu, pun okus i značajan aromatičan miris.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Top Class Espresso 1kg sadrži finu mješavinu Arabice ručno ubrane u visoravni Srednje i Južne Amerike, pažljivo pomiješanu s Robustom - kao što su Kaapi Royale (Indija) i Java. Mješavina zrna sadrži 50% arabice te 50% robuste. Aromatične note: cimet i tamna čokolada.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Gustoso Caffe Crema 1kg sadrži odabrana srednje pržena zrna aromatične Arabice i jake Robuste za ovu izvrsnu mješavinu. Okusni profil: začinski. Idealna mješavina za pripremu kave sa mlijekom poputCaffe Latte, Capuccino, Latte Macchiato i Caffe Crema.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema e Aroma sadrži uravnoteženu mješavinu 50% kave arabica i 50% kave Robusta. Šalica kave jamči nježan okus, snažnu aromu i nezaboravan okus. Primjerena je za pripremu kave u svim aparatima za kavu koji omogućavaju mljevenje kave, kao i za klasičnu, domaću pripremu kave.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema Classico zahvaljujući jedinstvenoj mješavini 70% kave Arabica i 30% kave Robusta nudi svjež, lagan i nježan okus. Okusni profil: čokolada.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Dolce Caffe Crema 1kg je 100% Arabica kava. Ima bogati i izbalansirani okus. Svaka kava Lavazza prolazi poseban postupak prženja kako bi se iz zrna izvuklo ono najbolje. Srednje prženje čini baršunastu mješavinu nježnog okusa. Okusni profil: suho voće.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Gran Espresso 1kg je mješavina 40% prirodne arabice i 60% isprane prirodne robuste. Zahvaljujući bogatoj kremi i uravnoteženom aromatičnom profilu, Gran Espresso mješavina nudi puni okus s notama kakaa i crnog papra. Uživajte u savršenom skladu talijanskog espressa.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Qualita Rossa sadrži jedinstvenu mješavinu 40% kave Arabica i 60% kave Robusta. Rezultat je kava s savršenom kremastom strukturom, savršeno uravnoteženim okusom i intenzivnom aromatičnom aromom. Savršena za pripremu kave u moki.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Espresso Cremoso 1kg je 100% Arabica kava iz Južne Amerike i Jugoistočne Azije koja vam pruža uživanje u nježnom espressu s postojanom kremom. Cremoso Espresso idealan je spoj za sve koji žele uživati u ukusnoj kavi svaki dan. Okusni profil: čokolada.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Super Crema Espresso 1kg nudi vam uživanje u bogatoj kremi i aromatičnom profilu. Mješavina Super Crema ima bogat okus s notama pečenog lješnjaka i smeđeg šećera pohranjen u harmoniju tradicionalnog talijanskog espressa. 60% arabica, 40% robusta.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!