Vaša košarica je prazna.

Kava u zrnu Lavazza Gusto Pieno 1 kg jake espresso kave u zrnu. Intenzivna, aromatična mješavina bogate kreme i ugodnog mirisa s notama prepečenog, finog drveta. Asortiman Expert za prave stručnjake za espresso.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Gran Espresso 1kg je mješavina 40% prirodne arabice i 60% isprane prirodne robuste. Zahvaljujući bogatoj kremi i uravnoteženom aromatičnom profilu, Gran Espresso mješavina nudi puni okus s notama kakaa i crnog papra. Uživajte u savršenom skladu talijanskog espressa.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kapsule za kavu illy Monoarabica Colombia sadrže srednje prženu kavu sa savršenom ravnotežom između slatkoće, gorčine i kiselosti. Podrijetlo ove kave je jug Kolumbije. S obzirom na vulkansko tlo kava je bogata aromama.
90,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema E Gusto Forte 1 kg kave u zrnu espresso jakog okusa s postojanim notama drveta. Snažna mješavina uglavnom slatke brazilske Arabice i Robuste iz Amerike, Azije i Afrike. Dizajniran za pripremu savršenog espressa kod kuće koji ima jednako dobar okus kao u kafiću.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema E Gusto Classico ima u sebi kombinaciju zrna Arabica i Robusta. Vrhunske kvalitete, intenzivnog aromatičnog okusa s ugodnim čokoladnim završetkom „after-tasteom“.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu KIMBO PRESTIGE mješavina je visokokvalitetnih zrna arabice iz Brazila, Kolumbije i Perua te je balansirana sa zrnima Azijske robuste. Omogućuje vam da stvorite savršeno uravnotežen espresso i kremasti cappuccino, koji pretvara svaki trenutak u jedinstveni doživljaj osjetilnog užitka.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Gold Selection 1 kg srednje prženih zrna kave. Visokokvalitetna mješavina najboljih kava Arabica i Robusta kao što su Kaapi Royale i Java. Izražena slatkoća, fina kiselost s notama meda i badema.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu KIMBO GOURMET 250 g je mješavina izvrsnih kava s intezivnom aromom i nježnim okusom. Idealna je za one koji vole uživati u espresso kavi. Lagano pržena, postojana aroma, slatki okus i blago kisela.
69,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kava u zrnu KIMBO ARABICA 250 g je savršena kava za ukusan espresso i kremasti cappuccino.100% arabica, vrhunskog slatkog okusa.
59,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Srednje pržena kava, manje od 0,05% kofeina, sastoji se od 100% pomno odabranih Arabica zrna kave iz 9 različitih regija širom svijeta, izbalansiranih u aromi i ugodno nijansiranog okusa, bogatom notom karamela i čokolade.
90,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu KIMBO CLASSIC 250 g omogućuje vam pripremu ukusnog espressa i kremastog cappuccina. Sastoji se od 60% robuste i 40% arabice, što je savršeni omjer za mješavinu intenzivne arome i punog okusa.
49,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Movenpick Crema Gusto Italiano kava u zrnu s posebnom, punom aromom. Kombinacija smjese zrnaca Arabica i Robusta. Odabrana zrna kave iz najbolje uzgajanih područja na svijetu daju ovoj kavi puni, moćni miris. Svježe zapakirana i zaštićena, odlična kava je zajamčena.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Super Crema Espresso 1kg nudi vam uživanje u bogatoj kremi i aromatičnom profilu. Mješavina Super Crema ima bogat okus s notama pečenog lješnjaka i smeđeg šećera pohranjen u harmoniju tradicionalnog talijanskog espressa. 60% arabica, 40% robusta.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Movenpick Caffe Crema 1 kg kremaste kave u zrnu pržena na švicarski način 100% Arabica. Svestrana kava iz Movenpicka kombinira intenzivnu aromu s baršunastom, zlatnom kremom.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Julius Meinl biorazgradive Inspresso kapsule - Espresso Decaf, 10 kapsula, 56g. Nespresso kompatibilne. Itenzitet 8/10. Ova mješavina slatki je sonet pun okusa i nježnog povratnog okusa. Sastavljena od zrna arabice južne i središnje Amerike i azijskih robusta, daje bogatu i baršunastu kremu.
29,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!