Vaša košarica je prazna.

Kava u zrnu x

Aparati za kavu

Kava izrađena od mješavine zrna Arabice i Robuste snažnog i punog okusa bit će prikladna za bilo koji trenutak vašeg dana. Lagano je i nježno pržen, a odlikuje se izvrsnim okusom i jakom aromom.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Movenpick Caffe Crema 1 kg kremaste kave u zrnu pržena na švicarski način 100% Arabica. Svestrana kava iz Movenpicka kombinira intenzivnu aromu s baršunastom, zlatnom kremom.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Jacobs Kronung Crema 1kg nudi visokokvalitetnu, finu, sočnu kremu. Ističe se uravnoteženom, blagom aromom. Intenzitet: 3/6.Namijenjena za upotrebu u aparatima za kavu.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrhunska mješavina brazilske kave Arabica i „Conillon” vrsta isprane kave Robusta koja stvara espresso s intenzivnim profilom i profinjenim okusom. Ovu mješavinu odlikuju slatkaste naznake koje nepce obavijaju savršenom ravnotežom slatkoće, kakaa i lješnjaka.
209,00 kn
Raspoloživo odmah!
illy kava od cjelovitih zrna savršen je izbor za ljubitelje kave koji više vole mljevenje zrna prema vlastitom ukusu i načinu pripreme. Uživajte u klasično prženoj blagoj i uravnoteženoj kavi s notama karamele.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema e Aroma sadrži uravnoteženu mješavinu 50% kave arabica i 50% kave Robusta. Šalica kave jamči nježan okus, snažnu aromu i nezaboravan okus. Primjerena je za pripremu kave u svim aparatima za kavu koji omogućavaju mljevenje kave, kao i za klasičnu, domaću pripremu kave.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Crema E Gusto Classico ima u sebi kombinaciju zrna Arabica i Robusta. Vrhunske kvalitete, intenzivnog aromatičnog okusa s ugodnim čokoladnim završetkom „after-tasteom“.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Segafredo Zanetti Espresso Casa kava ima visok udio kofeina, pa daje potrebnu energiju. Kava je izrađena od smjese zrnaca Arabica i Robusta, kremasta je s intenzivnim mirisom. Ima okus vruće čokolade.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Expert Crema Ricca 1 kg kave u zrnu espresso s ugodnim notama sušenog voća i začina sa UTZ certificiranih plantaža. Intenzitet 7 od 10.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mljevena kava Movenpick sadrži brižno izabrana zrna kave koja jamče punu i snažnu aromu. Jedinstvena mješavina zrna kave Arabica i Robusta uz pomoć sporog prženja nudi pun okus. Idealan je izbor za pripremu u svim aparatima za kavu koji omogućuju mljevenje kave. U paketu dolazi 1 kg zrna kave.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Lavazza Crema je Aroma espresso popularna kava za sve koji vole espresso i cappuccino. Sadrži mješavinu zrna 50% Arabica i 50% Robusta, koje zajedno stvaraju snažan, aromatičan pun i dugotrajan okus s izuzetnom kremom.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Espresso Barista Perfetto - sporo pržena mješavina 100% zrna Arabice je srednje pečena kava pune arome. Obilježena prevladavajućim notama čokolade daje nježan i aromatičan okus.
209,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Super Crema Espresso 1kg nudi vam uživanje u bogatoj kremi i aromatičnom profilu. Mješavina Super Crema ima bogat okus s notama pečenog lješnjaka i smeđeg šećera pohranjen u harmoniju tradicionalnog talijanskog espressa. 60% arabica, 40% robusta.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Gran Espresso 1kg je mješavina 40% prirodne arabice i 60% isprane prirodne robuste. Zahvaljujući bogatoj kremi i uravnoteženom aromatičnom profilu, Gran Espresso mješavina nudi puni okus s notama kakaa i crnog papra. Uživajte u savršenom skladu talijanskog espressa.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Jacobs Crema Expertenrostung 1kg sadrži pomno odabrana zrna arabice i robuste iz različitih zemalja, koje se skladno kombiniraju za ovu cjelovitu i uravnoteženu smjesu. Zrna kave Jacobs Expert Crema Crema pogodna su za pripremu u aparatima za kavu.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!