Vaša košarica je prazna.

Dodatni pribor x

Multipraktici

Nastavak za rezanje špageta - Počnite stvarati okus Italije kod kuće s pomoću nastavka za izradu špageta. Izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, rezač za špagete brzo i jednostavno se priključuje na prednju stranu Assistenta za najjednostavniju izradu tjestenine.
799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nastavak za izradu tjestenina - Izrada svježe tjestenine nikada nije bilo jednostavnija. Nakon miješanja tijesta u Asistentu, mijesite i razvucite listove pomoću valjka za tjestenine. Valjak ima gumb za podešavanje za kontrolu debljine limova za izradu beskrajno mnogo varijacija tjestenine.
799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nastavak za rezanje tagliatela - Izrađen od izdržljivog nehrđajućeg čelika, nastavak za izradu tagliatela priključuje se brzo i jednostavno na prednjoj strani Assistenta. Nastavak za izradu tagliatela omogućuje izradu dugih širokih traka tjestenina na duljinu koju želite.
799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nastavak za mljevenje mesa - Mljeveno meso glavni je sastojak tradicionalnih jela našeg područja. Koristimo ga prilikom izrade klasičnih jela poput sarme i punjenih paprika pa sve do savijača. Za sva ta jela potrebno je kvalitetno i svježe meso.
799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zaštitni poklopac je izrađen od prozirnog Lexan, tako da su sastojci u zdjeli jasno vidljivi, pogodan za sve KitchenAid zdjele (5KSM150, 5KSM90, 5KSM5, KB3SS i K45SBWH).
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vrč za miješanje MUZ4MX2 za MUM4. Zapremina 1.4 l. Lončić za miješanje sa skalom za merenje. Zaštitni poklopac sa otvorom za dodavanje sastojka.
349,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nastavak za KitchenAid sokovnik. Odličan sokovnik s oštricama od nehrđajućeg čelika. Za maksimalno vađenje soka, s manje pulpe. Tehnologija s oštricama od nehrđajućeg čelika, 2 u 1 široka cijev s lijevkom, za ubacivanje namirnica.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
KitchenAid Food Procesor dodatak je praktični multipraktik koji će uštedjeti vaše vrijeme i omogućiti vam da s lakoćom hranu narežete, usitnite i pripremite poput vrhunskog chefa. Lako se pričvršćuje na samostojeći KitchenAid mikser.
1.788,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
KitchenAid kuka za tijesto K45DH obložena je aluminijskim slojem te ima dodatni najlonski sloj protiv ljepljenja tijesta; periva u perilici posuđa.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Nastavak za povrće KitchenAid KA5KSMSCA reže na tanke listove tikvice, jabuke, krastavce te drugo voće i povrće. U pripremi jela jednostavno zamijenite listove tjestenine listovima svježe izrezanog povrća te pripremite najzdravije i najukusnije lazanje do sada.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nastavak za multipraktik MUM4 BOSCH MUZ4EB1 omogućuje vam pripremu najdražeg sladoleda ili sorbeta - do 550 ml.Pripremljen za samo 30 minuta - sa svježim sastojcima prema vašem izboru i s pravom količinom šećera.
439,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice