Vaša košarica je prazna.

Vivax x

Hladnjaci

Hladnjak VIVAX TTR-93 ima neto zapreminu hladnjaka 93 l. Broj polica u hladnjaku 3. Energetska klasa A+. Karakteristike:odvojeni prostor zamrzivača (0-stars), podesive nožice, mogućnost promjene otvaranja smjera vrata.
899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač VIVAX CF-180 WH ima neto zapremninu hladnjaka od 117 l, neto zapremninu zamrzivača od 63 l, 2 police i 1 ladicu u hladnjaku i 3 ladice u zamrzivaču. Hladnjak je energetske klase A+ i ima veći kapacitet i nižu električnu potrošnju od prijašnjeg modela.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak VIVAX MF-45 mini bar zadovoljiti će većinu korisnika koji imaju vrlo malu potrebu za hlađenjem namirnica. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora.
759,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kombinirani hladnjak/zamrzivač VIVAX CF-180 X ima neto zapremninu hladnjaka od 117 l, neto zapremninu zamrzivača od 63 l, 2 police i 1 ladicu u hladnjaku i 3 ladice u zamrzivaču. Hladnjak je energetske klase A+ i ima veći kapacitet i nižu električnu potrošnju od prijašnjeg modela.
1.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak VIVAX TTL-112 ima neto zapremninu 112 l, 3 police i 1 ladicu u hladnjaku, unutrašnje svjetlo, promjenjiv smjer otvaranja vrata. Hladnjak je energetske klase A+ i ima veći kapacitet i nižu električnu potrošnju od prijašnjeg modela. Dimenzije hladnjaka su 50,1 x 84,5 x 54 cm.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.