Vaša košarica je prazna.

Zanussi x

Hladnjaci

Zanussijev ugradbeni hladnjak ZBA14421SA A+ energetske klase ima dvije uklonjive police, zamrzivač s 4 zvjezdice (kapacitet 14 l), police u vratima te široku ladicu na dnu hladnjaka. Kontrola temperature je mehanička te hladnjak ima automatsko odmrzavanje.
2.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbeni hladnjak Zanussi ZBA22422SA ima uklonjive police i police vrata koje vam omogućuju jednostavan razmještaj u hladnjaku na način koji želite. Neto zapremnina hladnjaka: 173 l. Neto kapacitet zamrzivača 14 l. Izrazito tihi rad: 35 dB. Dimenzije uređaja ŠxVxD: 540 x 1218 x 549 mm.
2.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ovaj Zanussi hladnjak zapremnine od 132 litre sa odjeljkom za zamrzavanje od 41 litre posjeduje Spazio+ dizajn, staklene police i nisku razinu buke od 40 db(A). Energetska klasa ovog hladnjaka je A+.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ovaj Zanussi hladnjak zapremnine od 184 litre sa odjeljkom za zamrzavanje od 44 litre posjeduje Spazio+ dizajn, staklene police i nisku razinu buke od 40 db(A). Energetska klasa ovog hladnjaka je A+.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ovaj Zanussi hladnjak zapremnine od 215 litara sa odjeljkom za zamrzavanje od 50 litara posjeduje Spazio+ dizajn, staklene police i nisku razinu buke od 40 db(A). Energetska klasa ovog hladnjaka je A+.
2.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Samostojeći podpultni hladnjak Zanussi ZRX51100WA kapaciteta 42 l, 5 l odjeljak s niskom temperaturom, energetska klasa A+, 51 x 43,9 x 47 cm.
1.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ovaj Zanussi hladnjak bez odjeljka za zamrzavanje posjeduje Spazio+ dizajn i Z-Box pomičnu kutiju. Hladnjak zapremnine 395 litara ima nisku razinu buke od 39 db(A), LED osvjetljenje i A+ energetsku klasu.
2.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbeni podpultni hladnjak Zanussi zapremnine 97 litara sa odjeljkom za zamrzavanje od 17 litara i mogučnošću promjene smjera otvaranja vrata.
2.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbeni podpultni hladnjak, bez odjeljka za zamrzavanje, 820 mm visine, zapremnina 130 l, plastične police, mogućnost promjene smjera otvaranja vratiju, razina buke 38 db(A), energetska klasa A+
2.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje Zanussi ZRG10800WA sa automatskim odmrzavanjem, savršen je za one koji žele jednostavno zamrzavanja s 4 zvjezdice. Police i ladice ovog hladnjaka su pomične tako da može te čistiti brže, detaljnije i uz manje napora. Hladnjak se nalazi u energetskom razredu A+.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbeni kombinirani hladnjak Zanussi zapremnine 202 litre s odjeljkom za zamrzavanje od 75 litara, staklenim policama, elektronskim upravljanjem, ventilatorom i mogučnošću promjene smjera otvaranja vrata.
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Pametno odaberite hladnjak Zanussi ZRG11600WA energetske klase A+. Neto zapremnina hladnjaka je 102 l. Police i ladice ovog hladnjaka su pomične tako da možete čistiti brže, detaljnije i uz manje napora. Automatsko odmrzavanje.
1.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.