Vaša košarica je prazna.

Capcom nas časti sa dvije igre u jednoj. Vrhunski nastavci jednog od najjezivijih horrora ikada stvorenih za gaming industriju u jednom izdanju. Resident Evil HD Remaster iz 2015 godine te Resident Evil Zero Remaster čekaju na vas.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ultimativni lovac na demone vraća se u stilu, u akcijskoj igri kakvu su fanovi čekali. Demonska prijetnja se vraća kako bi ponovno radila nered u svijetu u igri Devil May Cry 5. Special Edition uključuje vizualna i audio poboljšanja za PS5 konzolu.
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ponovno proživite užasavajući pad Raccoon Cityja u čudesnoj reinterpretaciji klasika horora preživljavanja iz 1999. U satima iz noćne more prije i nakon događaja iz igre Resident Evil 2 samo vi možete pomoći preživjeloj članici S.T.A.R.S.-a., časnici Jill Valentine, da pobjegne iz grada opkoljenog
279,00 kn
Raspoloživo odmah!
Resident Evil serijal vraća se svojim korijenima. Resident Evil 7 Biohazard označava novu eru u survival hororima prelaskom u igranje iz prvog lica. U Gold Edition osim bazne igre ulaze i sva tri DLC-a: Banned Footage Vol. 1, Banned Footage Vol. 2 i End of Zoe.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Resident Evil 5 HD igra za PS4 konzolu. Ovoga će puta vaši neprijatelji biti brži, pametniji, svjesniji, a služit će se i oružjem za blisku borbu.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Monster Hunter World Vas stavlja u živopisni ekosustav kao lovca koji traži i ubija divlje zvijeri u žestokim bitkama koje se odvijaju na golemom, uvijek promjenjivom terenu. U potragu za zvijerima možete ići sami ili co-op sa do 3 lovca preko drop-in multiplayera.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ultimativni lovac na demone vraća se u stilu, u akcijskoj igri kakvu su fanovi čekali. Demonska prijetnja se vraća kako bi ponovno radila nered u svijetu u igri Devil May Cry 5.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nastavak popularne Resident Evil Revelations igre je tu. Claire Redfield se vraća. Preživjela u incidentu u Raccoon City-u, Claire sada radi za anti-bioterorističku organizaciju Terra Save.
169,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ultra Street Fighter 2 The Final Challenger igra za Nintendo Switch konzolu. Street Fighter II najpoznatija borbena igra svih vremena, vraća se i to na Nintendo Switch konzoli. Uključuje sve klasične borce, nove single player i multiplayer mogućnosti te 2 nova borca: Evil Ryu i Violent Ken!
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Monster Hunter Generations igra za Nintendo 3DS konzolu. Doživite najdinamičnije Monster Hunter iskustvo do sada. U ulozi ste mršavog lovca na čudovišta koji se bori protiv ogromnih zvijeri kako bi postao ultimativni lovac.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Resident Evil Village: Sljedeća generacija horora za preživljavanje diže se u obliku Resident Evil Village, osmog velikog unosa u seriji Resident Evil. Uz ultrarealističnu grafiku koju pokreće RE Engine, borite se za opstanak jer opasnost vreba iza svakog ugla.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Hvaljeni serijal Monster Hunter vraća se na Nintendo Switch ™! Smješteni u zemlji Kamura Village nadahnutoj nindžama, istražujte bujne ekosustave i borite se sa zastrašujućim čudovištima kako biste postali vrhunski lovac.
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Resident Evil Village: Sljedeća generacija horora za preživljavanje diže se u obliku Resident Evil Village, osmog velikog unosa u seriji Resident Evil. Uz ultrarealističnu grafiku koju pokreće RE Engine, borite se za opstanak jer opasnost vreba iza svakog ugla.
429,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svi ljubitelji igara sigurno će pronaći nešto za sebe u našoj bogatoj ponudi. Igre za platforme Sony, Xbox, Nintendo i PC možete pretraživati na svijet-medija.hr po najnižim i akcijskim cijenama.

Ako tražite zabavu i igre koje su popularnije kod mlađih uzrasta u ponudi imamo igre za Nintendo 3DS i Nintendo Switch konzole. Neki od najpopularnijih naslova na Nintendo konzolama su Zelda, Pokemoni i Super Mario serijal.

Za ozbiljnije igrače tu su igre za Sony PS3, PS4, PS5Xbox One i Xbox Series konzole. PS4 i PS5 predvode veliku listu ekskluzivnih igara kao što su Uncharted, God of War i Horizon serijali, a ukoliko ste fan Halo ili Gears of War serijala tada je Xbox idealan za Vas. Uz navedene igrice za igraće konzole u našoj ponudi nalaze se i igre za PC.

Uz pomoć filtera s lijeve strane igre možete filtrirati po žanru koji vas zanima - od avantura i pucačina iz prvog lica do sportskih igri i utrka te simulacija i strategija. Uz žanr možete odabrati i preporučenu dob - ukoliko želite pregledati ponudu igrica samo za određeni uzrast.

Od najpopularnijih akcijskih igrica izdvojili bismo igre Call of Duty, Battlefield i Grand Theft Auto (GTA). Ako volite sportske igre tada su to FIFA, Formula 1 i NBA igre. Za obitelj ili društvo idealne su igre poput Just Dance. WWE i UFC predvode listu najpopularnijih simulacija borbi, odnosno borbenih sportova. Need for Speed, F1 i WRC najprodavanije su utrke.