Vaša košarica je prazna.

Asterix i Obeliks kreću prema kristalnom kamenu Menhiru, ali morat će prijeći rimske teritorije. To znači puno bacanja zločestih Rimljana, praćenje originalne priče, pronalazak vjernih prijatelja, obavljanje sporednih zadataka i igranje u co-opu po prvi put u ovom serijalu!
369,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Krenite u avanturu i spasite šumu! Gargamel je izumio otrovnu biljku koja privlači i zarobljava Štrumpfove. S četiri poznata Štrumpfa otvorit ćete put do Gargamelove kolibe. Sve je na tebi! Posebnim uređajem pretvorit ćete zle biljke natrag u dobre.
369,00 kn
Raspoloživo odmah!
Asterix & Obelix XXL - Romastered je grafički nadograđena verzija prve ekspedicije Asterixa i Obelixa iz 2003. godine, kada su sa svojim psom na PlayStationu 2 branili galsko selo od Rimljana, istraživali okolicu, rješavali zagonetke itd.
229,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
U ovoj kolekciji pronaći ćete sve tri igre Asterix & Obelix XXL! Najnoviji je Asterix & Obelix XXL 3: Kristalni menhir, u kojem su galski junaci krenuli prema kristalnom kamenom menhiru, prelazeći rimske teritorije.
379,00 kn
Raspoloživo odmah!

Svi ljubitelji igara sigurno će pronaći nešto za sebe u našoj bogatoj ponudi. Igre za platforme Sony, Xbox, Nintendo i PC možete pretraživati na svijet-medija.hr po najnižim i akcijskim cijenama.

Ako tražite zabavu i igre koje su popularnije kod mlađih uzrasta u ponudi imamo igre za Nintendo 3DS i Nintendo Switch konzole. Neki od najpopularnijih naslova na Nintendo konzolama su Zelda, Pokemoni i Super Mario serijal.

Za ozbiljnije igrače tu su igre za Sony PS3, PS4, PS5Xbox One i Xbox Series konzole. PS4 i PS5 predvode veliku listu ekskluzivnih igara kao što su Uncharted, God of War i Horizon serijali, a ukoliko ste fan Halo ili Gears of War serijala tada je Xbox idealan za Vas. Uz navedene igrice za igraće konzole u našoj ponudi nalaze se i igre za PC.

Uz pomoć filtera s lijeve strane igre možete filtrirati po žanru koji vas zanima - od avantura i pucačina iz prvog lica do sportskih igri i utrka te simulacija i strategija. Uz žanr možete odabrati i preporučenu dob - ukoliko želite pregledati ponudu igrica samo za određeni uzrast.

Od najpopularnijih akcijskih igrica izdvojili bismo igre Call of Duty, Battlefield i Grand Theft Auto (GTA). Ako volite sportske igre tada su to FIFA, Formula 1 i NBA igre. Za obitelj ili društvo idealne su igre poput Just Dance. WWE i UFC predvode listu najpopularnijih simulacija borbi, odnosno borbenih sportova. Need for Speed, F1 i WRC najprodavanije su utrke.