Vaša košarica je prazna.

Rayman, Globox i Teensies lutaju kroz začaranu šumu kada otkrivaju misteriozni šator ispunjen nizom zadivljujućih slika. Kada pogledaju pobliže, primijete kako svaka slika pripovijeda priču o mitskom svijetu.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ori the Collection donosi dvije nagrađivane igre, Ori and the Blind Forest Definitive Edition i Ori and the Will of the Wisps. Ova kolekcija koju jednostavno morate odigrati donosi cijelu priču o Oriju, mladom siročadu predodređenom za herojstvo, kroz vizualno zadivljujući akcijski platformer koji
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Otkrijte novu 3D avanturu smještenu u tajanstveni svijet 3D Kirby Adventure. Sljedeća Kirby avantura na Nintendo Switchu ulazi u 3D svijet! Igrači se mogu slobodno kretati 3D područjima koristeći poznate Kirby sposobnosti kopiranja.
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Knack je bio jedna od prvih igara za Playstation 4, koja nas je očarala prekrasnom grafikom s obiljem poligona koji su lijepo demonstrirali moć Sony Playstation 4 konzole. Knack 2 nastavlja u tom smjeru - igra izgleda apsolutno prekrasno.
199,00 kn
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ben i njegova obitelj uživaju u svom europskom odmoru ... sve dok zli čarobnjak Hex ne oslobodi snagu četiri tajanstvena kristala!
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Worms Rumble je Worms kakav nikada niste igrali s intenzivnom borbom sa 32 igrača u cross-platformu u areni. Prvi Wormsi u stvarnom vremenu! U Worms Rumble nećete pronaći nikakvu turn-based borbu. Svaka runda je u STVARNOM VREMENU! Ako Vas neprijatelj napadne, odmah im vratite.
229,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Svi ljubitelji igara sigurno će pronaći nešto za sebe u našoj bogatoj ponudi. Igre za platforme Sony, Xbox, Nintendo i PC možete pretraživati na svijet-medija.hr po najnižim i akcijskim cijenama.

Ako tražite zabavu i igre koje su popularnije kod mlađih uzrasta u ponudi imamo igre za Nintendo 3DS i Nintendo Switch konzole. Neki od najpopularnijih naslova na Nintendo konzolama su Zelda, Pokemoni i Super Mario serijal.

Za ozbiljnije igrače tu su igre za Sony PS3, PS4, PS5Xbox One i Xbox Series konzole. PS4 i PS5 predvode veliku listu ekskluzivnih igara kao što su Uncharted, God of War i Horizon serijali, a ukoliko ste fan Halo ili Gears of War serijala tada je Xbox idealan za Vas. Uz navedene igrice za igraće konzole u našoj ponudi nalaze se i igre za PC.

Uz pomoć filtera s lijeve strane igre možete filtrirati po žanru koji vas zanima - od avantura i pucačina iz prvog lica do sportskih igri i utrka te simulacija i strategija. Uz žanr možete odabrati i preporučenu dob - ukoliko želite pregledati ponudu igrica samo za određeni uzrast.

Od najpopularnijih akcijskih igrica izdvojili bismo igre Call of Duty, Battlefield i Grand Theft Auto (GTA). Ako volite sportske igre tada su to FIFA, Formula 1 i NBA igre. Za obitelj ili društvo idealne su igre poput Just Dance. WWE i UFC predvode listu najpopularnijih simulacija borbi, odnosno borbenih sportova. Need for Speed, F1 i WRC najprodavanije su utrke.