Vaša košarica je prazna.

10962 LEGO Duplo Planetarna misija Buzza Svjetlosnog. Lansirajte dječju maštu u ovom LEGO kompletu Disney Pixar s mnogo elemenata za razvoj djece od 2 godine i starije kroz igru. Neograničena igra s legendarnim svemirskim rendžerom.
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10952 Staja, traktor i briga o životinjama. LEGO DUPLO farma puna je prilika za zabavu i učenje. Tu su zgrade, traktor te svinja, ovca, konj, kokoš, pijetao i krave za koje se treba brinuti. Dok mališani rade, razvijaju fine motoričke vještine te društvenu i emocionalnu svijest.
629,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10899 Frozen Ledeni dvorac. Pridružite se Disneyjevim Elzi, Ani i Olafu u kompletu LEGO DUPLO Disney 10899 Ledeni dvorac Snježnog kraljevstva i podijelite trenutke maštovite igre i dragocjene faze napretka sa svojim predškolskim djetetom.
439,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10930 Buldožer. Dolijte goriva u dječju maštu uz omiljene likove iz filmova Auti iz studija Disney i Pixar. Dan utrke Munjevitog Jurića dvostruki je komplet. Nakon velike utrke, djeca mogu pretvoriti igračku u Šlepovu automehaničarsku radionicu.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
10938 LEGO Duplo Jurassic World Jaslice za dinosaura. Mali ljubitelji životinja mogu se pridružiti Claire Dearing iz Jurskog svijeta dok se brine za 3 mala dinosaura. U kompletu dolaze Triceratops u špilji, Pteranodon u gnijezdu i Brachiosaurus s dugim vratom da može grickati lišće s drveća.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10956 Zabavni park. U LEGO DUPLO Town Zabavnom parku čeka nevjerojatna kombinacija atrakcija, značajki za ručno upravljanje i obiteljske zabave.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
10967 LEGO Duplo Town Policijski motocikl. Slatki pas je otišao! Može li Vaš mali heroj pomoći policiji da pronađe izgubljenog ljubimca? Čeka vas poster nestalog psa koji ćete staviti, kao i uzbudljiva akcija spašavanja. Ovaj put, gdje se štene može sakriti?
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
10974 LEGO Duplo Divlje životinje Azije. Predškolski ljubitelji životinja zaljubit će se u azijsku prirodu. Tu je mnogo sjajnih životinja, odrasli i mali slon, pande i tigrovi, majmun, 2 ptice i 2 crvene pande te biljaka, kao što su bambus i stablo trešnje u cvatu.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
10970 LEGO Duplo Town Vatrogasna postaja i helikopter. U vatrogasnom domu je naporan dan! Tim se spušta niz tobogan, ulazi u Push and Go vatrogasno vozilo i kreće, uz bljeskanje svjetla i zvuk sirene, kroz velika garažna vrata. Helikopter polijeće s krova kako bi se pridružio misiji.
729,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10949 Briga o životinjama na farmi. Roditelji i mališani uživat će u beskrajnoj maštovitoj zabavi uz 4 životinje s farme. Slatke svinja, ovca, patka i mačka savršene su za predškolce.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10954 Vlakić s brojevima - nauči brojiti. Pronađite novu, šarenu verziju nevjerojatno popularnog LEGO DUPLO Vlakića s brojevima! Mališani mogu stavljati kocke s brojevima na njega i skidati ih, slagati ih po pravom redoslijedu ili izgraditi zid brojeva od njih.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10933 Dizalica i gradnja. Mali građevinski radnici mogu istraživati aktivnosti cijeli dan na gradilištu punom elemenata. Mališani i roditelji mogu zajedno dostaviti materijal, izgraditi toranj i ukloniti ostatke s ulice u velikom buldožeru, malom buldožeru, kiperu, bageru i dizalici.
1.079,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
10963 LEGO Duplo Spider-Man i prijatelji - pustolovina u zabavnom parku. Maleni obožavatelji Marvelove televizijske serije Spidey and His Amazing Friends prepoznat će Spideyja, Hulka, Ms. Marvel i Green Goblina u kompletu igračaka sa zabavnim parkom za razne aktivnosti.
439,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 10914 Luksuzna kutija s kockama. Potaknite znatiželju mališana aktivnim učenjem kroz igru. Komplet sadrži zabavne oblike i LEGO kocke u fora rasponu boja. Auto, prozori, cvijeće, baloni, pokloni i torta potaknut će maštanje, a u kompletu su i kocke s natpisima od 1 do 5 za igru brojevima.
439,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.