Vaša košarica je prazna.

LEGO 71737 Ninja jurilica X-1. Dovezi se do bitke u nevjerojatnom autu jurilici X-1 i bori se s ratnicima nindroidima! Ispali Kaija u akciju na superbrzom motociklu iz automobila! Ali pazi, ratnici nindroidi prebacit će se u režim za napad mlaznim ruksakom.
429,00 kn
Raspoloživo odmah!
41951 LEGO Dots Ploča za poruke. Pošalji poruku uz ekspresivan komplet LEGO DOTS Ploča za poruke! Spoji dijelove u ploču, dizajniraj i piši poruke pločicama pa je postavi gdje god želiš. Ploča se može postaviti vertikalno ili horizontalno, a može se podijeliti i na dvije manje ploče.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
71773 LEGO Ninjago Kaijev zlatni zmajski napadač. Nagazi na gas u Kaijevu zlatnom zmajskom napadaču i sukobi se s ratnicima vengestonea! Moraš pomoći Kaiju i Skylor da vrate Zaneovo elementarno oružje koje je ukrao general Mister F.
729,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 31118 Surferska kuća na plaži. Pripremi se za odlazak na plažu i hvatanje velikog vala! Zabavi se u surferskoj kući na plaži u kojoj možeš pronaći dasku, pa uskočiti u ocean. Ajme! Simpatični dupin i morske kornjače plivaju s tobom.
429,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 42115 Lamborghini Sian FKP 37. Ako samo želite pobjeći od svega, najbolje je sjesti za volan vrhunskog super sportskog automobila. Sada možete doživjeti taj osjećaj i odmoriti se od svakodnevnog života uz nevjerojatni komplet za slaganje LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37.
3.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
75326 LEGO Star Wars Prijestolna dvorana Bobe Fetta. Izbori se za ulazak u nekadašnju palaču Jabbe Hutta s Bobom Fettom i Fennec Shand! Bori se protiv čuvara Weequaya i Quarrena. Sruši čuvara Gamorreana sa stepeništa i suoči se s Bibom Fortunom licem u lice u prijestolnoj dvorani.
879,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60210 Zračna baza nebeske policije. Održavaj sigurnost LEGO Cityja iz zračne baze nebeske policije! Popij šalicu kave i kreni na jutarnji sastanak. Čekaj, zašto je onaj auto pored zatvora? Uključi alarm iz kontrolnog tornja, kradljivica je pomogla svom partneru da izađe i u bijegu su!
639,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 43196 Dvorac Ljepotice i Zvijeri. Istraži dvorac Zvijeri s Disneyjevom Belle! Prođi kroz vrata i istraži sve sobe, od kuhinje kuhara Bouchea do blagovaonice koju osvjetljava Lumiere. Pogledaj što Belle ima u ormaru i pripremi je za ples sa Zvijeri u plesnoj dvorani.
739,00 kn
Raspoloživo odmah!
71400 LEGO Super Mario Big Urchin u vožnji plažom - komplet za proširenje. Pripremi se na divlju vožnju plažom! Projuri preko drvenog mosta, ali pazi se skakutajućih Cheep Cheepova! Skoči s daske i izvedi veličanstvena salta da dobiješ bonus u novčićima.
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
76183 LEGO The Batman Batcave Obračun s Riddlerom. Kreni u Batmanovu pećinu s Batmanom! Riddler je ostavio tri tajne poruke. S pomoću posebnog povećala otkrij tragove, a onda pogledaj računala i kartu GOTHAM CITYJA s načelnikom Gordonom.
569,00 kn
Raspoloživo odmah!
60321 LEGO City Vatrogasna brigada. Pridruži se Clemmonsu i Feldmanu iz televizijske serije LEGO City u gorućoj gradskoj tvornici sardina. O, ne! Tajni umak curi iz bačve! Kakvi su to sastojci? Uzmi zaštitno odijelo i istraži! Jao! Vatrogasac je zaglavio na vrhu zgrade dok je spašavao slatku macu!
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 71374 Super Mario Nintendo Entertainment System. Stvorite klasičnu igru Super Mario Bros u fora kompletu LEGO Nintendo Entertainment System! Stavite Game Pack u konzolu od kocaka. Okrenite ručicu na retro TV-u i 8-bitni Mario počet će se kretati po zaslonu.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
42141 LEGO Technic McLaren Formula 1 Trkaći automobil. Dodajte gas ljubavi prema motoutrkama uz komplet LEGO Technic Trkaći automobil McLaren Formula 1 za odrasle. Pojava novog trkaćeg automobila Formula 1 uvijek je veličanstven događaj. LEGO dizajneri su za 2022.
1.469,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.