Vaša košarica je prazna.

LEGO Batman Movie x

LEGO kocke

76181 LEGO The Batman Batmobile Potjera za Penguinom. Batman tutnja kroz GOTHAM CITY u odličnom Batmobileu. Plavi plamenovi sukljaju iz ispušne cijevi dok Maskirani Osvetnik juri za Penguinom. Kada superzlikovac nacilja strašno velikom raketom, vrijeme je za lansiranje golemih raketa iz Batmobilea!
249,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
76183 LEGO The Batman Batcave Obračun s Riddlerom. Kreni u Batmanovu pećinu s Batmanom! Riddler je ostavio tri tajne poruke. S pomoću posebnog povećala otkrij tragove, a onda pogledaj računala i kartu GOTHAM CITYJA s načelnikom Gordonom.
569,00 kn
Raspoloživo odmah!
76179 LEGO The Batman i Selina Kyle u potjeri na motociklima. Juri kroz GOTHAM CITY s Batmanom i Selinom Kyle na snažnim motociklima. Batman ima Batarang i pištolj s kukom pa je spreman za borbu protiv zločina. Selina drži lanac, a u spremniku motocikla skriven je dragocjeni dragulj!
119,00 kn
Raspoloživo odmah!

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.