Vaša košarica je prazna.

LEGO Dots x

LEGO kocke

LEGO 41907 Organizator stola. Dizajniraj ukrase tako da budu u skladu s tvojim stilom u ovom fora kompletu organizatora stola! Sastavi organizator, a onda ukrasi strane. Može ti poslužiti za čuvanje pribora za školu i izlaganje omiljene fotografije ili važne poruke.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41923 Narukvice čudovište. Uredi i podijeli strašno fora nakit uz Monster narukvice! Postavi tanke narukvice na ravnu podlogu i stavi svijetle pločice u boji na njih.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41906 Držač za olovke Ananas. Kreativnost ti je nadohvat ruke u kompletu Držač za olovke Ananas! Sastavi i ukrasi ploče ananasa i male kutije u obliku lubenice, a onda ih izloži na stolu u sobi ili bilo gdje u kući.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41924 Čuvar tajni. Napravi savršenu kutijicu za tajne u skladu sa svojim stilom! Sastavi kutiju, a onda je prilagodi kako želiš. Potraži nadahnuće u uputama i listom s idejama ili osmisli vlastiti dizajn. Kada završiš, sakrij tajne na sigurno, u tajnu ladicu ili gornji dio.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
41959 LEGO Dots Slatka panda kao pladanj. Sastavi preslatku prijateljicu koja će čuvati tvoje najdraže stvari! Napravi pladanj u obliku slatke pande i počni ukrašavati pločicama. Možeš sastaviti slatku, zabavnu pandu ili drsku frajericu pandu, ali možeš i smisliti nešto svoje.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41915 Kutija za nakit. Spremi svoje blago sa stilom uz elegantnu kutiju za nakit koja se može zaključati! Sastavi kutiju, a onda je ukrasi i stvori uistinu jedinstvenu kreativnu sitnicu koji će krasiti tvoju sobu.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 43102 Candy Mermaid BeatBox. Režiraj, produciraj i glumi u zabavnim spotovima uz LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox. Aplikacijom oživi sirenu u sjajnom spotu pa ga podijeli. Gledaj kako sirena razvaljuje na gitari. Dodaj kugle sladoleda koje postaju rekviziti i druge zabavne efekte. Turneja?
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41919 Narukvica Energija. Pokaži svoju unutarnju snagu odvažnom narukvicom Energija! Postavi narukvicu na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili osmisli vlastiti uzorak.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 43107 Hiphop Robot BeatBox. Režiraj, produciraj i glumi u zabavnim spotovima uz LEGO VIDIYO HipHop Robot BeatBox. Aplikacijom oživi robota u sjajnom spotu za hip-hop pjesmu i podijeli ga. Dodaj bljesak i druge lude efekte. Uz njega sve postaje crno-bijelo, a figure zlatne. Ideš na turneju?
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41903 Narukvica Kozmetičko čudo. Stvori nešto dostojno zvijezda uz predivnu narukvicu Kozmičko čudo i napravi vlastiti nakit koji prelazi granice ovog planeta! Postavi crnu narukvicu na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli svoj zabavni uzorak.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41928 Privjesak za torbu Narval. Privjeske na torbe i na druženje s preslatkim narvalom! Sastavi privjesak za torbu pa dizajniraj narvala sa slatkim izrazima lica. Od pločica iz kompleta napravi plavog, zelenkastog ili tirkiznog narvala ili ga uredi pločicama iz vrećice dodatnih točkica.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41917 Narukvica Čarobna šuma. Izradi prekrasan nakit u kompletu Narukvica Čarobna šuma! Postavi narukvicu na ravnu površinu i dodaj pločice snažnih boja. Nadahnuće potraži na pakiranju ili osmisli vlastiti uzorak.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41902 Narukvica Svjetlucavi jednorog. Pokaži kreativnost i napravi vlastiti fantastični nakit uz čarobnu narukvicu Svjetlucavi jednorog! Postavi narukvicu boje lavande na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli novi odvažni dizajn.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41927 Privjesak za torbu Pas. Privjeske na torbe! Pokaži svog omiljenog psića ovim praktičnim i zabavnim kompletom. Sastavi privjesak za torbu pa stavi različite izraze lica na psića.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.