Vaša košarica je prazna.

LEGO Minecraft x

LEGO kocke

LEGO 21166 Napušteni Rudnik. Pridruži se Steveu dok rudari, gradi i istražuje... A usto pokušava preživjeti neprestane napade! U špilji se kriju ugljen, željezo i dijamanti koje treba iskopati. Ali budi oprezan, tu su i strašni zombi, jezivi pauk i živi ljigavac.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21172 Uništeni portal. Steve treba novi oklop od netherita. Ali prvo moraš iskopati opsidij da možeš popraviti uništeni portal. Prođi kroz portal u vatreno crveni Nether, gdje čekaju kostur iz withera i hoglin! Bori se da prođeš do drevnih ostataka, a onda se vrati kroz portal.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21171 Staja za konje. Briga za konje u Minecraft staji doista je zabavna, ali i opasna! Otvori vrata staje i nahrani 2 konja mrkvama. No pazi! Kosturski jahač juriša u napad na kosturskom konju! Možda želi ukrasti zlatnu mrkvu?
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21167 Tržnica. Svašta se zbiva u rudniku u igri Minecraft. Steve naporno radi na iskopavanju dragocjenih resursa prije nego što ode na tržnicu. No ne ide sve po planu. Ljame divljaju, nešto je eksplodiralo, neprijateljski kostur traži nevolju, a trgovac, čini se, nema čime trgovati! Ili ima?
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21168 Zakrivljena šuma. Sastavi vlastiti biom Zakrivljene šume u mračnom i opasnom Netheru, a onda pomozi Lovkinji da prijeđe preko zemlje prekrivene lavom. Piglini naoružani mačevima pokušavaju je zaustaviti, a susret će i neprijateljski nastrojenog hoglina.
269,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21164 Koraljni greben. Pridruži se Alex ispod oceana u igri Minecraft dok traži skriveno blago na raznobojnom koraljnom grebenu. Pozdravi 2 prijateljski raspoložene ribe. Izvrni veliki žuti kamen i pojavit će se škrinja s blagom. Što je u njoj? Samo riba i... Biser! Pazi!
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
21180 LEGO Minecraft Bitka čuvara. Odjeni se u ronioca, uskoči u ocean iz Minecrafta i sagradi podvodni spomenik. U koraljnom grebenu skriveno je blago. No kada čuvar i stariji čuvar proplivaju pored tebe, uzmi trozubac i pozovi tri pitoma axolotla da se obraniš od neprijateljskih bandi.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21173 Nebeski toranj. Uzmi raketu na vatromet, poleti krilima elytra i sastavi lebdeću kuću kovača! Izgradi nebeski toranj! Sastavi lebdeći otok s vrtom! Ali pazi se duhova, napast će te ako ne spavaš u svom krevetu (sastavio si krevet, zar ne?).
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 21174 Moderna kućica na drvetu. Napravi vlastitu veliku modularnu kućicu na drvetu u stilu igre Minecraft! Sastavi 4 osnovne sobe, kuhinju, knjižnicu, radnu sobu i spavaću sobu, pa im dodaj nevjerojatne elemente (oprezno s TNT-om!). Sobe čak ne moraju biti povezane s drvetom!
1.079,00 kn
Raspoloživo odmah!
21179 LEGO Minecraft Gljivolika kuća. Sagradi kuću u golemoj gljivi! Podigni krov i zidove da možeš koristiti stol za crafting i namještaj. Vani možeš pomoći Alex da u zdjelicu prikupi juhu od gljivokrave. Pazi, jahač pauka dolazi! Što ćeš učiniti?
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
21184 LEGO Minecraft Pekarnica. Ovaj kompet pun je likova, zabavnih dodataka i funkcija iz igre Minecraft - idealna poklon za djecu od 8 godina i starije. Razni oblici zabave za kreativnu djecu Komplet igračaka iz serije Minecraft daje djeci priliku da se zabave i igraju na razne načine.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!
21178 LEGO Minecraft Lisičje prenoćište. Vještinama iz igre Minecraft sagradi golemu kuću u obliku lisice. Ima otvoren stražnji dio i krov na podizanje pa je jednostavno složiti namještaj te se ludo zabaviti u njoj.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
21183 LEGO Minecraft Prostor za vježbu. Sastavi vlastito ratničko skrovište iz igre Minecraft! Na tlu može biti predobar dojo. Kada pritisneš blok ispod stabla, otvorit će se vrata u podu i... Opa! Tko god stoji na njima, past će u špilju ispod.
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
21177 LEGO Minecraft Zasjeda Creepera. Pridruži se Steveu u eksplozivnoj pustolovini u biomu ravnice svijeta Minecraft. Baci se na posao na stolu za crafting blokovima od željezne rude. Uzmi dalekozor i saznaj vreba li opasnost. Što vidiš? Prase, pile... Eksplozivnog Creepera!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
21181 LEGO Minecraft Zečje imanje. Izgradi golemo imanje na kojem ćeš se brinuti za svoje Minecraft zečeve. Stražnji je dio otvoren, a krov se može podignuti pa je jednostavno složiti namještaj te se ludo zabaviti unutra.
199,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.