Vaša košarica je prazna.

LEGO Star Wars x

LEGO kocke

LEGO 75297 X-wing Otpora. Udruži se s Poeom Dameronom i postani junak Otpora! Sastavi vlastiti zvjezdani lovac X-wing, a onda uskoči u kabinu. Provjeri je li i BB-8 u lovcu i lansiraj se u svemir. Rasklopi krila i postigni najveću brzinu.
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
75326 LEGO Star Wars Prijestolna dvorana Bobe Fetta. Izbori se za ulazak u nekadašnju palaču Jabbe Hutta s Bobom Fettom i Fennec Shand! Bori se protiv čuvara Weequaya i Quarrena. Sruši čuvara Gamorreana sa stepeništa i suoči se s Bibom Fortunom licem u lice u prijestolnoj dvorani.
879,00 kn
Raspoloživo odmah!
75324 LEGO Star Wars Napad crnog vojnika. Luke Skywalker se vratio! Pridruži mu se u hodnicima imperijske lagane krstarice. Iskoči iz dizala i iznenadi crne vojnike. Bore se trojica protiv jednog, trebat će ti sve vještine majstora Jedija da pobijediš moćne neprijatelje.
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
75328 LEGO Star Wars The Mandalorian kaciga. Vrijeme je da odamo počast legendarnom lovcu na nagrade Mandalorijancu. Usredotočite se na slaganje elegantne replike njegove legendarne kacige iz serije LEGO Star Wars. Lakiranim LEGO elementima stvorite metalni odsjaj beskara.
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 75288 AT-AT. Pridruži se Lukeu Skywalkeru na bojnom polju planeta Hoth i izazovi generala Veersa u moćnom AT-AT-u. Drži se podalje od nogu golemog bojnog hodača. Izbjegavaj pucače na opruge. I pazi se snowtroopera koji napadaju na jurniku s puškom na tronošcu.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
75320 LEGO Star Wars Bojni komplet sa snowtrooperima. Sastavi vlastitu vojsku snowtroopera iz serije LEGO Star Wars i pripremi se za bitku na planetu Hothu! Opremi snowtroopere laserskim puškama, strojnicom i pištoljem.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 75223 Naboo Starfighter Microfighter. Poleti s mladim Anakinom Skywalkerom u njegovu Naboo Starfighter mikroborcu! Posjedni Anakina na mikroborac, pripremi brze rakete i odjuri u još jednu uzbudljivu pustolovinu iz serije LEGO Star Wars! Preporučena dob: 6 ili više godina. LEGO dijelova: 62
79,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
LEGO 75119 Desetnica Jyn Erso. Ova snažna pobunjenička desetnica ima sve što treba da se suprotstavi Imperiju. Sastavi figuru, napuni pušku na laser, postavi ju u bojni položaj i ispali iz pucača s oprugama! Zatim zgrabi palice i okreni kotač za aktiviranje bojne funkcije mahanja rukama.
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 75310 Dvoboj na Mandaloreu. Udruži se s Ashokom Tano u epskom dvoboju s Darthom Maulom na Mandaloreu! Uđi u prijestolnu dvoranu i upotrijebi 2 svjetlosna mača za napad. Izbjegni svjetlosni mač Dartha Maula s dvjema oštricama i izbaci ga kroz prozor.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!
75322 LEGO Star Wars AT-ST s Hotha. Počela je Bitka za Hoth! Pomozi Chewbacci i pobunjeničkom vojniku da se obrane od moćnog AT-ST-a s Hotha. Izbjegavaj duge noge AT-ST-a i sakrij se od raketa na opruge.
439,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pobjegni na sigurno u transportnoj kapsuli Otpora. Otvori kokpit, smjesti Finna i Rose pa ih lansiraj! Ako se naši junaci nađu u nevolji, okreni motor i naciljaj iz pucača ili okreni upravljač i ispali iz pucača s oprugama! Je li netko vidio BB-8? Preporučena dob: 8-14 godina. LEGO dijelova: 294
299,00 kn
Raspoloživo odmah!
75327 LEGO Star Wars Kaciga Lukea Skywalkera (Crvene Petice). Pokrenite pobunu i srušite Carstvo, počevši s replikom legendarne kacige Lukea Skywalker iz serije LEGO Star Wars. Pobjegnite od rutine i usredotočite se kao majstor Jedi i sastavite sve autentične detalje.
479,00 kn
Raspoloživo odmah!
75321 LEGO Star Wars Mikrolovac Razor Crest. Sastavi mikrolovac Razor Crest i udruži se s Mandalorijancem na uzbudljivim pustolovinama lova na nagrade! Uskoči u kabinu i kreni na galaktičku misiju. Ispali iz pucača na snage frakcije Imperial Remnant.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.