Vaša košarica je prazna.

LEGO 60246 Policijska postaja. BUM! Zloglasna kradljivica Daisy Kaboom izvukla je prijatelje lopove iz zatvora policijske postaje LEGO Cityja! Jure u kamionu za bijeg sa strašnim buldogom! Srećom, Duke DeTain, načelnica Wheeler, 2 policajca i odani policijski pas na mjestu su događaja.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60258 Automehaničarska radionica. Sve je spremno za pokret u automehaničarskoj radionici Treada Octanea! Luckasti majstor Harl Hubbs radi na motociklu na raketni pogon, Tread vari nagrađivani hot rod, a mehaničar dovozi skršeni sportski auto na vučnom vozilu.
879,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60282 Vatrogasna jedinica. Bum! Jao! Produžena kava znanstvenika uzrokovala je požar u znanstvenom laboratoriju! Pridruži se junacima s televizije LEGO Cityja Bobu i Feldmanu dok jure do gradskog industrijskog parka.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
60314 LEGO City Policijska potjera za sladoledarskim kamionom. Sudar! Kriminalci ledenog srca Lopov Led i Lopov Slad izvukli su bankomat iz temelja i bježe u prilagođenom sladoledarskom kamionu! Pozovi policajca iz LEGO Cityja u sjajnom presretaču!
179,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60297 Motocikl za rušenje i vratolomije. Pokreni motocikl za rušenje i vratolomije sa zamašnjakom i pripremi se za pravu akciju na 2 kotača s timom kaskadera iz serije LEGO City! Pridruži se televizijskom junaku Wallopu iz serije LEGO City u nevjerojatnim trikovima na sjajnom vozilu.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
60327 LEGO City Transporter konja. Ukrcaj konja i vjernog psa, skoči za upravljač kamioneta i odvezi se na selo, gdje možeš uživati u konjičkim pustolovinama. Pripremi preponu i stavi zaštitnu kacigu pa se popni na sedlo. Koliko visoko možeš skočiti?
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60287 Traktor. Uputi se na selo u prepoznatljivom traktoru iz serije LEGO City. Traktor ima velike stražnje gume, pa vožnja po otpornom terenu nije nikakav problem. Utovari bale sijena i sanduk s bundevom, jabukom i mrkvama u žlicu traktora.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60261 Središnja zračna luka. Prebacite se na blagdansko raspoloženje uz hladni LEGO City set Glavna gradska zračna luka! U koju zemlju idete? Ne zaboravite avionsku kartu! Priuštite si užinu i piće na štandu s hranom. Zatim provjerite svoju prtljagu i uputite se prema odlasku.
449,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
60321 LEGO City Vatrogasna brigada. Pridruži se Clemmonsu i Feldmanu iz televizijske serije LEGO City u gorućoj gradskoj tvornici sardina. O, ne! Tajni umak curi iz bačve! Kakvi su to sastojci? Uzmi zaštitno odijelo i istraži! Jao! Vatrogasac je zaglavio na vrhu zgrade dok je spašavao slatku macu!
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60247 Šumski požar. O ne... šuma gori! Ovo je posao za vatrogasnu jedinicu iz LEGO Cityja! Pomozi televizijskom junaku Clemmonsu iz serije LEGO City da skoči za volan superbrzog buggyja hitne službe i odjuri na mjesto događaja. Ajme! Divlji je svijet u opasnosti!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 41253 Pustolovni rafting na rijeci. Voliš pop-glazbu kao i Poppy? Onda joj se pridruži na pustolovini dok putuje u svijet country-glazbe da im pokaže po čemu je pop tako poseban. Skoči na splav koja pluta, pleši na rotirajućoj pozornici ili zaključaj likove u zatvor!
259,00 kn
Raspoloživo odmah!
LEGO 60262 Putnički zrakoplov. Pozivaju se putnici na uzbudljiva putovanja u egzotičnim lokacijama! Veliki LEGO City Putnički zrakoplov spreman je za ukrcaj. Velika zvijezda LEGO City TV-a Poppy Starr dovezla se u fora crvenom kabrioletu!
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
60350 LEGO City Lunarna istraživačka baza. Sleti u Mjesečevoj letjelici i uživaju u nevjerojatnim pustolovinama u lunarnoj istraživačkoj bazi nadahnutoj NASA-om. Diži i pomiči predmete nebeskim dronom, uzmi uzorke iz rovera VIPER i izvodi eksperimente u znanstvenom i botaničkom laboratoriju.
869,00 kn
Raspoloživo odmah!
60315 LEGO City Mobilni zapovjedni policijski kamion. Duke DeTain i Gracie Goodhart prevoze lopova u mobilnom zapovjednom policijskom kamionom kad odjednom... PLJAS! Snake Rattler bacio je hrpu jaja na vjetrobransko staklo iz prilagođene traktorske prikolice. A onda LOM!
309,00 kn
Raspoloživo odmah!
60346 LEGO City Staja i domaće životinje. Spustite se do LEGO City štale gdje se možete brinuti za ovcu, janje, svinju, prasad i kravu. Koristite crijevo da operete životinje i očistite izmet! Uzgajajte usjeve u stakleniku.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uz najveći izbor igračaka potražite LEGO kocke za djecu na svijet-medija.hr LEGO setovi potiču kreativnost djeteta te su razvrstane po dobnim skupinama za sve uzraste. Uz LEGO akcije i najpovoljnije cijene odaberite najbolje za Vaše mališane. Na našem webshopu pregledajte ponudu, a kako biste što lakše i brže izabrali LEGO kocke koje Vam trebaju, pomoći će Vam filteri razvrstani po LEGO temama od kojih su neke LEGO City, LEGO Friends, LEGO Duplo, LEGO NinjagoLEGO Star Wars i LEGO Technic. LEGO kocke sadrže veliki broj dijelova i predviđene su za određenu dob djeteta. LEGO setovi potiču razvoj kreativnosti, mašta je najbitnija, jer nije potrebna tehnička vještina - sve što zamislite možete izgraditi ako imate dovoljno dijelova.

Otkrij i inspiriraj malog LEGO graditelja u djetetu uz LEGO City setove! Izgradi svoj LEGO City grad iz snova. Setovi kao što su Policijska stanica, vatrogasci, vlakovi, helikopteri ili auti dio su ove najpopularnije LEGO teme. Pusti mašti na volju i izgradi svoj LEGO grad!

LEGO Friends setovi za curice idealni su za beskrajnu kreativnost i maštu na razne teme iz stvarnog svijeta! Uz nove LEGO Friends setove Vaše dijete može istraživati Heartlake grad.

LEGO Star Wars kolekcija ratova zvijezda pruža izuzetne igračke mogućnosti za prave fanove. Setovi iz LEGO Star Wars teme donose svemirske brodove, robote i likove iz Star Wars serijala.