Vaša košarica je prazna.

Stolni nogomet dimenzija 6x54x37 cm s 22 igrača. Ovaj stolni nogomet odlikuju pomični golmani i semafor za bilježenje rezultata. Preporučena dob: 3 ili više godina.
119,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Igrače karte za remi, 2 x 55 karata u kartonskoj kutijici. Ovim kartama mogu se igrati i razne druge kartaške igre, vrhunska Trefl kvaliteta izrade.
35,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Igrači su patuljci koji žive ispod zemlje, ali također vole da budu farmeri i uzgajaju životinje. Svaki igrač ima svoju tablu na kojoj je početna pećina i otvorima do podzemnog sistema pećina.
599,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.