Vaša košarica je prazna.

Dixit: Memories ili Dixit 6 proširenje je za popularnu igru Dixit. Može se igrati i bez osnovne igre ali potrebno je već poznavati pravila i osigurati tabelu za bodovanje i tokene za glasovanje. Društvena igra Dixit osvojila je nagradu Spiel des Jahres za 2010. godinu.
179,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Vaults je strateška kartaška igra za 2 do 4 igrača smještena u steampunk svijet u kojoj okupljate ekipu obijača sefova te ih opremate alatima za obijanje sefova s ciljem da postanete najbogatiji igrač tako da kradete sadržaj sefova. Broj igrača: 2-4. Vrijeme za igru: oko 20-40 minuta.
159,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
3 u 1 Memory i Domino, za 2-4 igrača dobi 4 ili više godina. 36 kartica za memory i 45 kartica za domino oslikane likovima iz animiranog filma Cars. 2 zabavne igre za razvijanje zapažanja i pamćenja.
89,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Uz najveći izbor igračaka potražite društvene igre za djecu i odrasle. Društvene igre potiču kreativnost i razvijaju logiku razmišljanja kod djeteta. Nudimo najpovoljnije cijene za sve društvene igre.

Pregledajte široku ponudu, uštedite i odaberite najbolje društvene igre za Vaše mališane. U ponudi imamo svjetske poznate društvene igre, renomiranih izdavača Hasbro, Piatnik, Ravensburger i drugih, kao što su Rizik, Catan, Monopoly, Pictionary, Activity te klasične igre kao što su Čovječe ne ljuti se, Šah, Memory i mnoge druge.

Uz više od 150 društvenih igara na jednom mjestu možete pronaći i igraće karte za poker, belu, remi, briškulu i druge.