Vaša košarica je prazna.

Vivax x

Glačala i parne postaje

Glačalo parno za rublje Vivax IR-2202 CP ima snagu 2200 W, podesivi termostat, kontrolu pare, indikator rada, funkciju samočišćenja, funkciju automatskog isključivanja, vertikalni ispust pare, zaštitu od pregrijavanja, keramičku podlogu, kapacitet tanka za vodu 360ml, mlaz pare do 25g/min.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno za rublje Vivax IR-2200SS ima snagu 2200W, spremnik za vodu 320ml, podnicu od nehrđajućeg čelika, funkciju protiv kapanja i kamenca , samočišćenje i okomito puštanje pare.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glačalo parno za rublje Vivax IR-2201CC ima snagu 2200W, spremnik za vodu 360ml, podnicu od keramike, funkciju protiv kapanja i kamenca, samočišćenje i okomito puštanje pare.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!

Sva glačala u ponudi Svijeta medija su na paru kako bi glačanje rublja bilo brže i učinkovitije. Glavna podjela glačala je u snazi koja je izražena u vatima, ali svakako jedna od najbitnijih karakteristika je tlak pare izražena u barima i količina ispusta pare izražena u gramima unutar jedne minute. Navedeni podatak govori koliko će glačalo biti učinkovito odnosno, koliko će brzo ukloniti nabore i neravnine na odjeći.

Ukoliko živite u većem kućanstvu i treba Vam veća pomoć pri glačanju, savjetujemo da zavirite u našu ponudu parnih postaja. 

Parne postaje imaju veliki odvojivi spremnik za vodu koji se lako puni, mlazni ispust pare te keramičko stopalo koje skraćuje vrijeme glačanja. Zasigurno se pitate po čemu se one razlikuju od običnih glačala na paru? Razlikuju se u tome što one neprestano ispuštaju paru tijekom glačanja, dok se kod glačala mlaz pare oslobađa pritiskom na gumb i ne može se ponovno aktivirati dok se voda ponovno ne zagrije na odgovarajuću temperaturu. Svakako one imaju veći spremnik i samim time omogućuju veću učinkovitost jednim punjenjem, čak se pojedini modeli mogu dopunjavati i tijekom glačanja.

Muke s glačanjem, osjetljivim tkaninama i sitnim naborima stvaraju glavobolju kad imate malo vremena za spremiti se za izlazak ili za putovanje. No, pravi znalci otkrili su kako uštedjeti vrijeme na glačanju. Uz pomoć Philips steamer glačala, u svega par minuta vaša omiljena haljina, košulja ili odijelo bit će besprijekorno izglačani, bez nabora. Novo Philips Steam&Go glačalo jednostavno je i lagano za upotrebu, zagrijava se za svega 45 sekundi, a može se koristiti i na najosjetljivijim tkaninama koje su predviđene za glačanje.

Prilikom odabira savjetujemo da uspoređujete odabrane artikle prema filterima koje naša stranica nudi kako bi lakše i brže pronašli model koji Vam najviše odgovara, a u ponudi nudimo širok asortiman brandova kao što su Philips, Tefal, Bosch, Braun, Gorenje, Russell Hobbs, Electrolux i drugi.