Vaša košarica je prazna.

Električni bicikli

Novo /
E-Bike K9 snažan je električni bicikl s 26 incha aluminijskim naplatcima njemačkog branda IconBIT. Ima prednji amortizer za izvrsnu sposobnost apsorpcije udarca i izrađen je od visokokvalitetnog aluminija. Savršen bicikl za gradske vozače!
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
E-Bike K8 snažan je električni bicikl s 27.5 incha aluminijskim naplatcima njemačkog branda IconBIT. Ima prednji amortizer za izvrsnu sposobnost apsorpcije udarca i izrađen je od visokokvalitetnog aluminija. Savršen bicikl za gradske vozače sportskog dizajna!
8.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ako vam je dosta gradske gužve i vožnje u koloni onda je Xplorer E-bike Mini pravi izbor za Vas! Ovaj bicikl je pogodan za gradsku vožnju kao i za vožnju u prirodi. Zbog svoje sklopivosti i težine je izuzetno spretan za transport, sklopljen bez problema stane u svaki prtljažnik automobila.
8.999,00 kn
4.499,00 kn
Raspoloživo odmah!

Električni bicikl je vozilo budućnosti koje je dostupno već sada. Iznimno je ekonomično voziti električni bicikl jer u prosjeku 1000 km vožnje košta oko 1€, a ujedno je i apsoultno sigurno za okoliš. Baterija se puni preko normalne utičnice kao i mobilni telefon.

E-bike možete voziti i bez korištenja elektromotora, ako želite. Pogodan je za vožnju na posao, u kupnju i za rekreaciju u prirodi. Posebno je preporučen za srčane bolesnike, starije ljude i općenito ljude slabije kondicije jer je lakši za voziti i zahtjeva manje energije.