Vaša košarica je prazna.

Detektori x

Mjerni uređaji

Bosch digitalni detektor UniversalDetect za brzo provjeravanje zidova, stropova i podova prije bušenja. Ugrađeni priručnik za korisnika s animacijama i uputama korak po korak za intuitivno korištenje. Automatsko kalibriranje u svim načinima rada.
809,00 kn
Raspoloživo odmah!
Alarm za dim povećava sigurnost doma. Opremljen je gumbom za učenje koji se bežično povezuje s neograničenim brojem dimnih alarma DTCTSC10WT. Ako jedan uređaj otkrije dim, on šalje signal putem radio frekvencije koji aktivira i ostale.
139,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Univerzalni detektor Bosch UniversalHumid - 0603688000 pravi je odabir za točnu provjeru vlažnosti drva. S dvije unaprijed programirane grupe drva sa širokim mjernim rasponom, mjerač vlage drva donosi čak i točnije rezultate. Mjerenje je jednostavno, samo se utaknu dva mjerna klina u drvo.
329,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch detektor omogućuje pronalaženje vodova pod naponom i predmeta od metala. LED sa sustavom semafora pokazuje gdje smijete bušiti. Intuitivno i jednostavno upravljanje jednim gumbom. Automatsko kalibriranje, zvučni signal upozorenja, mekani rukohvat.
429,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bosch GMS 120 Professional preferirani višenamjenski detektor u svojoj klasi. Zahvaljujući automatskom kalibriranju pronalaze se gotovo svi predmeti i izbjegavaju se pogreške pri rukovanju. Detekcija čak i duboko smještenih predmeta – do dubine od 12 cm.
869,00 kn
Raspoloživo odmah!

Postavljate laminat, pločice, bušite u zidu ili nešto drugo? Na svijet-medija.hr pronađite po povoljnim cijenama odgovarajući digitalni mjerni alat inovativnog branda Bosch i olakšajte si rad.

Ako bušite u zidove Bosch detektori će Vaš posao učiniti sigurnim. Pronađite cijevi u zidu, vodove pod naponom i dr. Termodetektor pomaže u otkrivanju mjesta na kojima se može stvoriti plijesan. Križni laserski niveliri olakšat će Vam određivanje točke bušenja ili čavla kod npr. postavljanja slike na zid. Laser za linije i pločice omogućuje brzo i precizno usmjeravanje pločica kod postavljanja. Za mjerenje duljina, površina i zapremina idealni su laserski daljinomjeri od Boscha koji su opremljeni najmodernijom laserskom tehnologijom za izrazitu preciznost.