Vaša košarica je prazna.

Veličina C x

Baterije i punjači

Kada jednostavno morate imati najbolje, inzistirajte na baterijama Ultra Alkaline. One daju 30% više snage od običnih alkalnih baterija i savršene su za vaše uređaje koji troše mnogo energije. Ove baterije iz tvrtke Philips zajamčeno ne sadrže štetne teške metale poput kadmija, žive i olova.
39,00 kn
Raspoloživo odmah!
Philips C LR14E2B/10 Ultra baterije imaju izuzetno veliku snagu za uređaje koji troše mnogo energije. Baterije daju 30% više snage od običnih alkalnih baterija i savršene su za vaše uređaje koji troše mnogo energije. Alkalne baterije sadrže 0% kadmija, žive i olova. 2 komada.
29,00 kn
Raspoloživo odmah!
Za vrhunske uređaje baterija SONY AM2-B2D (LR14) blister. Baterija Stamina Plus C namijenjena je za elektroničke uređaje za kućnu upotrebu. U pakiranju se nalaze dva komada.
20,00 kn
Raspoloživo odmah!
Za uređaje koji troše malo energije odaberite baterije LongLife. Tehnologija cink klorida savršena je za satove, radijske prijemnike, kalkulatore i daljinske upravljače. Svaka baterija gubi snagu ako se ne koristi. Ove baterije zadržavaju minimalno 80 % početne snage unutar roka trajanja.
15,00 kn
Raspoloživo odmah!