Vaša košarica je prazna.

Raspoloživo uz narudžbu. x

Električni romobili

S do 5 sati punjenja, najvećom brzinom do 25 km/h i dometom do 25 km Segway F25E je osmišljen tako da vam daje najbolje rezultate dok idete na posao ili u školu.
3.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
S dometom do 30 km, brzinom do 25 km/h, kliznim gumama od 10 inča i svom opremom koja vas štiti tijekom vožnje, Segway F30E je upravo ono što vam treba! Snažan motor od 300 W i sposobnost kretanja uzbrdo uz maksimalan nagib uspona do 15% vozite se gdje god želite.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Električni romobil Segway Zing A6 dolazi u privlačnoj zelenoj boji, savršenoj za mlađu djecu. Moći će ubrzati svoje razdoblje učenja s 3 različita stupnja prijenosa koje ovaj eKickScooter nudi za domet od 5 km.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
S najvećim dometom unutar svoje klase do 65 km (40 milja), robusnim 10 inčnim pneumatičkim gumama i sklopivim okvirom, Ninebot KickScooter Max G30E II će upoznati vozače s pouzdanijim i udobnijim načinom vožnje. Ne morate više brinuti zbog baterije!
6.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Električni romobil Segway Zing C20 dolazi u novoj zadivljujućoj shemi boja, s crnim okvirom i crvenim oznakama na kotačima i logotipu. ZING C20 dolazi s 3 načina vožnje koji se mogu prilagoditi razini svakog tinejdžera.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uz Segway F40E ostanite uvijek u pokretu. Njegov fenomenalan izdržljiv dizajn odvest će vas potpuno sigurno na posao, u školu ili gdje god išli. S najvećom brzinom do 25 km/h i sposobnošću kretanja uzbrdo uz maksimalan nagib uspona do 20% sve što trebate učiniti je uživati u vožnji.
4.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Električni romobil je vrlo praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Jednostavno, kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom u automobil ili u vozilo gradskog prijevoza! Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i sve veći domet vožnje, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu, a može se koristiti i na otvorenom za rekreacijsku vožnju.

Iz široke ponude električnih romobila izdvajamo trenutno najpopularniji svjetski brand u asortimanu e-romobila Xiaomi, a tu su još i modeli branda MS Energy, Xplorer i drugi.