Vaša košarica je prazna.

Segway x

Električni romobili

S do 5 sati punjenja, najvećom brzinom do 25 km/h i dometom do 25 km Segway F25E je osmišljen tako da vam daje najbolje rezultate dok idete na posao ili u školu.
3.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
S dometom do 30 km, brzinom do 25 km/h, kliznim gumama od 10 inča i svom opremom koja vas štiti tijekom vožnje, Segway F30E je upravo ono što vam treba! Snažan motor od 300 W i sposobnost kretanja uzbrdo uz maksimalan nagib uspona do 15% vozite se gdje god želite.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Električni romobil Segway Zing A6 dolazi u privlačnoj zelenoj boji, savršenoj za mlađu djecu. Moći će ubrzati svoje razdoblje učenja s 3 različita stupnja prijenosa koje ovaj eKickScooter nudi za domet od 5 km.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
S najvećim dometom unutar svoje klase do 65 km (40 milja), robusnim 10 inčnim pneumatičkim gumama i sklopivim okvirom, Ninebot KickScooter Max G30E II će upoznati vozače s pouzdanijim i udobnijim načinom vožnje. Ne morate više brinuti zbog baterije!
6.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Električni romobil Segway Zing C8 sadrži tri načina vožnje prilagođena razini svakog djeteta, lagano tijelo, ali najviše od svega, do 10 km čiste zabave.
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Električni romobil Segway Zing C20 dolazi u novoj zadivljujućoj shemi boja, s crnim okvirom i crvenim oznakama na kotačima i logotipu. ZING C20 dolazi s 3 načina vožnje koji se mogu prilagoditi razini svakog tinejdžera.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Električni romobil Segway Zing C10 sadrži tri načina vožnje koja su prilagođena razini svakog djeteta, lagano tijelo, ali najviše od svega, do 10 km čiste zabave.
1.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz Segway F40E ostanite uvijek u pokretu. Njegov fenomenalan izdržljiv dizajn odvest će vas potpuno sigurno na posao, u školu ili gdje god išli. S najvećom brzinom do 25 km/h i sposobnošću kretanja uzbrdo uz maksimalan nagib uspona do 20% sve što trebate učiniti je uživati u vožnji.
4.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Električni romobil je vrlo praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Jednostavno, kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom u automobil ili u vozilo gradskog prijevoza! Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i sve veći domet vožnje, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu, a može se koristiti i na otvorenom za rekreacijsku vožnju.

Iz široke ponude električnih romobila izdvajamo trenutno najpopularniji svjetski brand u asortimanu e-romobila Xiaomi, a tu su još i modeli branda MS Energy, Xplorer i drugi.