Vaša košarica je prazna.

Docking stanice x

Prijenosni zvučnici i docking stanice

Docking stanica Samsung DEX Pad EE-M5100 (EE-M5100TBEGGWW) vam omogućuje da koristite telefon kao dodrinu podlogu, kako u portretnom, tako i u pejzažnom načinu rada, čime Vam daje više slobode prilikom spajanja uređaja u pokretu. Dimenzije (ŠxVxD): 82,4 x 158,4 x 33 mm. USB 2.0 x 2 ulaza.
599,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Trebate zvučnik kojim ćete ozvučiti svoj dom. Na svijet-medija.hr možete pronaći širok asortiman prijenosnih zvučnika svijetski poznatih proizvođača kao što su Bose, Harman/Kardon, JBL, Sony i mnogi drugi.

Spojite svoj zvučnik putem mrežnog kabela ili putem WiFI-a i na taj način slušajte svoj omiljeni internet radio. Bežični zvučnici koji imaju bluetooth omogućuju spajanje mobitela, tableta ili drugih uređaja putem bluetooth veze i reprodukciju glazbe preko zvučnika. 

Ako trebate zvučnik koji ćete koristiti na otvorenome, kada roštiljate ili se družite s ekipom odaberite prijenosne bežične zvučnike. Prijenosni bežični zvučnici imaju integrirane baterije, te ovisno o kapacitetu baterije imaju vrijeme trajanja baterije. 

Prijenosni zvučnici s docking stanicom su zvučnici koji se koriste u otvorenim i zatvorenim prostorima. Izvor za reprodukciju glazbe se žično spaja putem 3.5mm ulaza ili preko docka koji je ugrađen na uređaja, najčešće kompatibilan s aktualnim Apple uređajima.