Vaša košarica je prazna.

Hama x

Punjači za mobitele

RASPRODAJA /
Prijenosni baterijski punjač HAMA X7 7800mAh + Type C adapter (178982) je baterija za napajanje pametnih telefona i drugih mobilnih uređaja. Integriran LED pokazivač kapaciteta napunjenosti. Ulaz: USB Type C/Micro B. Izlaz: USB A/USB Type C. Kapacitet: 7800 mAh. Dimenzije: 23x105x65mm.
119,00 kn
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Na putovanjima je pametni telefon nezamjenjiv suputnik. No, slušanje glazbe, surfanje, društveni mediji i povremeni selfie mogu vam isprazniti bateriju. Stoga je zgodno ako sa sobom imate i bateriju "X10". Vratit će i ponovo pokrenuti bilo koji uređaj u bilo kojem trenutku.
139,00 kn
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Punjač za mobitel se svakodnevno koristi i gotovo smo ovisni o njemu. Prije nekoliko godina je svaki proizvođač proizvodio punjače samo za svoje modele. Trenutno se na tržištu mobitela mogu pronaći tri vrste punjača: Apple punjači, Micro USB punjači i USB C punjači. 

Apple punjači su svi punjači namijenjeni isključivo za mobitele proizvođača Apple – za iPhone. Trenutno postoje Apple punjači s 30-pinskim konektorom, koji se koriste za starije generacije iPhonea i Apple punjači s lighning konektorom koji koriste modeli iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 i iPhone 7 Plus. 

Micro USB punjači su „univerzalni“ punjači koje koriste gotovo svi mobiteli. Osim mobitela Micro USB punjače koriste MP3 playeri, tableti, E-book readeri, prijenosni zvučnici, prijenosni baterijski punjači i mnogi drugi uređaji. U ponudi imamo brže i sporije punjače, a brzina punjenja ovisi o izlaznoj struji punjača. Kod Samsung punjača brzi punjači u nazivu imaju oznaku AFC – Adaptive fast charging.

Prijenosni baterijski punjači su eksterne baterije za mobitele. Razlikuju se po kapacitetu, broju izlaza, te izlaznoj struji punjača. Kapacitet određuje koliko ćete puta moći napuniti svoj mobitel s jednim punjenjem punjača.

USB C punjači su punjači koje koriste novije generacije mobitela. 

Univerzalni punjači s USB ulazom su punjači koji imaju USB ulaz i na njih možete spajati i puniti sve uređaje koji se pune putem USB kabela. Razlikuju se po broju USB ulaza i izlaznoj struji.