Vaša košarica je prazna.

Sony x

Punjači za mobitele

RASPRODAJA /
Prijenosni baterijski punjač SONY CP-E6 plavi namijenjen je za punjenje pametnih telefona, tableta i mobilnih uređaja kako biste uvijek bili povezani dok ste u pokretu. Ugrađena litij-ionska baterija od 5800 mAh punjiva je 1000 puta, a izlaz od 1,5 A omogućuje vam brzo punjenje.
219,00 kn
131,40 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Prijenosni baterijski punjač SONY S15 srebrni namijenjen je za punjenje baterije pametnog telefona USB tipa C, tableta ili nekog drugog uređaja. Istovremeno punite do dva uređaja zahvaljujući dva USB priključka tipa C i snažnoj Li-ion bateriji od 15 000 mAh.
549,00 kn
329,40 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Prijenosni baterijski punjač SONY CP-V10BBC 10000 mAh crni namijenjen je za punjenje pametnih telefona, tableta i mobilnih uređaja kako biste uvijek bili povezani dok ste u pokretu. Ima elegantnu mat površinu sa ergonomski zaobljenim rubovima.
359,00 kn
215,40 kn
Raspoloživo odmah!

Punjač za mobitel se svakodnevno koristi i gotovo smo ovisni o njemu. Prije nekoliko godina je svaki proizvođač proizvodio punjače samo za svoje modele. Trenutno se na tržištu mobitela mogu pronaći tri vrste punjača: Apple punjači, Micro USB punjači i USB C punjači. 

Apple punjači su svi punjači namijenjeni isključivo za mobitele proizvođača Apple – za iPhone. Trenutno postoje Apple punjači s 30-pinskim konektorom, koji se koriste za starije generacije iPhonea i Apple punjači s lighning konektorom koji koriste modeli iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 i iPhone 7 Plus. 

Micro USB punjači su „univerzalni“ punjači koje koriste gotovo svi mobiteli. Osim mobitela Micro USB punjače koriste MP3 playeri, tableti, E-book readeri, prijenosni zvučnici, prijenosni baterijski punjači i mnogi drugi uređaji. U ponudi imamo brže i sporije punjače, a brzina punjenja ovisi o izlaznoj struji punjača. Kod Samsung punjača brzi punjači u nazivu imaju oznaku AFC – Adaptive fast charging.

Prijenosni baterijski punjači su eksterne baterije za mobitele. Razlikuju se po kapacitetu, broju izlaza, te izlaznoj struji punjača. Kapacitet određuje koliko ćete puta moći napuniti svoj mobitel s jednim punjenjem punjača.

USB C punjači su punjači koje koriste novije generacije mobitela. 

Univerzalni punjači s USB ulazom su punjači koji imaju USB ulaz i na njih možete spajati i puniti sve uređaje koji se pune putem USB kabela. Razlikuju se po broju USB ulaza i izlaznoj struji.