Vaša košarica je prazna.

Aegis x Samsung x

Maskice i torbice

Silikonska maskica EF-PG965TBEGWW je stvorena za Vaš Samsung Galaxy S9+ uređaj. Silikonski materijal od kojeg je maskica napravljena odlično štiti uređaje od nastanka oštećenja. Mekanog je materijala i ne klizi u ruci. Odlična je kombinacija sofisticiranog dizajna i pouzdane zaštite od ogrebotina.
119,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Silikonska maskica za mobitel SAMSUNG Jelly cover EF-AJ330TFEGWW za Galaxy J3 J330 crne boje ima tanak i transparentan dizajn koji pokazuje autentičan izgled Vašeg telefona te Vam pruža jednostavan pristup svim tipkama i priključcima. Maskica ima dimenzije 72.3 x 145.2 x 9.9 mm i teži svega 16.7 g.
49,00 kn
10,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.