Vaša košarica je prazna.

Sony x Huawei x

Maskice i torbice

Maskica za mobitel Huawei Mate 10 Lite - crna je namijenjena za zaštitu stražnje, bočne te prednje strane uređaja. Prelazi rubove samog uređaja tako da ga slobodno možete odložiti na prednju stranu bez rizika oštećenja samog stakla.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel Huawei P30 Silicone Car case - crna izrađena je od silikonske gume koja je mekana, glatka i svilenkasta. Štiti Vaš uređaj od padova i udaraca. Ugrađeni propusni magnetski materijal omogućuje da vaš telefon lako prijanja s magnetskim držačem u vašem automobilu.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel Huawei P30 Pro Silicone Car case - plava izrađena je od silikonske gume koja je mekana, glatka i svilenkasta. Štiti Vaš uređaj od padova i udaraca. Ugrađeni propusni magnetski materijal omogućuje da vaš telefon lako prijanja s magnetskim držačem u vašem automobilu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Preklopne korice za mobitel HUAWEI Wallet cover za P Smart 2019 - crne namijenjene su za kompletnu zaštitu uređaja. Uređaj je fiksiran unutar same futrole koja je napravljena od kvalitetnog materijala. Poklopac štiti ekran od grebanja. U poklopac za zaštitu ekrana možete staviti kartice.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel Huawei P30 PU Car case - crna nudi izvrsnu zaštitu i eleganciju vašem Huawei P30. Izvrsna tekstura osigurava dobro prianjanje i sprječava razmazivanje otisaka prstiju. Izrađen od vrhunskih materijala, ova maskica za Huawei P30 je iznimno otporna na svakodnevno trošenje i habanje.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel Huawei P30 Pro Silicone Car case - crna izrađena je od silikonske gume koja je mekana, glatka i svilenkasta. Štiti Vaš uređaj od padova i udaraca. Ugrađeni propusni magnetski materijal omogućuje da vaš telefon lako prijanja s magnetskim držačem u vašem automobilu.
129,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.