Vaša košarica je prazna.

Sony x Spigen x

Maskice i torbice

Navlaka za mobitel Spigen Thin Fit za HTC One M9 je jednostavno rješenje za očuvanje uređaja od ogrebotina i udubina. Tvrdi polikarbonatni materijal savršeno paše na uređaj te ne dodaje nikakvu težinu samom uređaju. Dizajn je jednostavan i standardiziran. Boja: crna.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Maskica za mobitel Spigen Thin Fit za iPhone Apple 8 Plus je nevjerojatno tanka i minimalističkog izgleda. Glatke krivulje i tanak profil pružaju besprijekoran izgled i nude zaštitu koja je pouzdana. Precizne perforacije omogućuju brz i jednostavan pristup tipkama. Otporna na udarce. Boja: roza.
59,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Maskica za mobitel Spigen Thin Fit za Samsung Galaxy S8 G950 je nevjerojatno tanka i minimalističkog izgleda. Glatke krivulje i tanak profil pružaju besprijekoran izgled i nude zaštitu koja je pouzdana. Precizne perforacije omogućuju brz i jednostavan pristup tipkama. Otporna na udarce. Boja: Crna.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!

Bez obzira koristite li Samsung, Apple, LG ili neki drugi brand mobitela, svaki mobitel treba adekvatno zaštititi. Kupovina zaštitne opreme za vaš smartphone mobitel je pametna investicija. Odgovarajuća zaštita čuva Vaš mobilni telefon od svakodnevnog trošenja, habanja, udaraca, prljavštvine i ostalih oštećenja. Na svijet-medija.hr možete pronaći široki raspon stilova i dizajna armbanda, maskica, torbica i preklopnih korica za svoj mobitel. Prije kupovine provjerite točan model mobilnog telefona kako bi se osigurala potpuna kompatibilnost sa zaštitnom opremom.

Maskice za mobitele su najčešće izrađene od silikonskog materijala te štite stražnje i bočno kućište mobitela od ogrebotina i smanjuju mogućnost oštećenja prilikom pada.

Preklopne korice za mobitele ili tzv. Flip coveri pružaju zaštitu prednjem i stražnjem kućištu mobitela. Postoje dvije osnovne vrste, flip H i flip V. Flip H se često naziva i „Book cover“ zbog svog oblika i načina otvaranja koji podsjeća na knjigu. Flip V preklopne korice otvaraju se u obliku slova „V“.

Torbice za mobitele - ETUI su univerzalne, različitih veličina te se namijenjene različitim veličinama mobilnih uređaja. Istovremeno pružaju moderan izgled i zaštitu.