Vaša košarica je prazna.

Centar Kaptol

 

Svijet Medija Centar Kaptol

Svijet medija otvorio je vrata potpuno novog, luksuzno uređenog dućana u Centru Kaptol - Svijet medija Premium Brands Store. Nakon dugog niza godina poslovanja u Centru Kaptol - nakon potpunog preuređenja centra, Svijet medija otvorio je svoj najveći dućan u Zagrebu na 700 m2 prodajnog prostora. Moderna koncepcija dućana, u kojoj su proizvodi izloženi tako da se mogu dotaknuti i isprobati, nudi nezaboravno iskustvo kupovine u centru Zagreba. Koncepcijski, dućan je podijeljen u zone u kojima se nalaze tehnički proizvodi namijenjeni kako bi zadovoljili želje i potrebe koje nastaju iz življenja i stanovanja, rada kao i zabave modernog čovjeka.

Od sada u centru Zagreba, u novouređenom Centru Kaptol na raspolaganju imate najveći i luksuzno uređen Svijet medija s premium brendovima među kojima ćete pronaći baš sve što trebate.

O trgovačkom centru Kaptol

Potpuno preuređeni trgovački centar - Centar Kaptol smješten je u neposrednoj blizini samog centra Zagreba na samom kraju Tkalčićeve ulice sa zapadne i Ulice Nova Ves s istočne strane. Parkiranje je osigurano u garažnom prostoru centra.

Telefon: 

01 4666 200
01 4553 330

Mobitel: 

095 4553 334

Radno vrijeme: 

Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h | Ned: 9:00 - 18:00 h

Email: 

centar.kaptol@svijet-medija.hr