Vaša košarica je prazna.

Kaptol

 

Svijet Medija Centar Kaptol

Poslovnica Centar Kaptol je brand store Svijeta Medija i prostire se na nešto manje od 300 m2.

Svijet Medija u Centru Kaptol nudi širok asortiman tehničke robe: televizori, audio oprema i HiFi uređaji, mobiteli, auto akustika, navigacije, satovi, igraće konzole i igre, fotoaparati i foto oprema, bijela tehnika, kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu i mnoge druge proizvode.

Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Bose, JBL, Yamaha, Pro-Ject, Audioquest, Samsung, Sony, Pioneer, Kenwood, Garmin, Suunto, GoPro, Philips, KitchenAid, DeLongi, Braun, Remington i mnoge druge poznate svjetske brandove. 

O trgovačkom centru Kaptol

Trgovački centar Kaptol smješten je u neposrednoj blizini samog centra Zagreba na samom kraju Tkalčićeve ulice sa zapadne i Ulice Nova Ves s istočne strane. Parkiranje je osigurano u garažnom prostoru centra.

Samoposlužni ispis fotografija u poslovnici Svijet Medija Centar Kaptol

Jeste li se ikada našli u situaciji da imate puno fotografija spremljenih na fotoaparatima i mobitelima a nemate volje ili niste u mogućnosti otići kod fotografa za razvijanje istih? 

Od sada u svim poslovnicama Svijeta Medija sami izradite sve fotografije uz jednostavno sučelje i posebne cijene koje variraju o količini fotografija koje ispisujete.
Više o samoposlužnom ispisu fotografija pročitajte ovdje.

Telefon: 

01 4666 200
01 4553 330

Mobitel: 

095 4553 334

Radno vrijeme: 

Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h

Email: 

centar.kaptol@svijet-medija.hr