Centar Kaptol ZG

Adresa
Nova Ves 17, 10000 Zagreb
TELEFON
01 4666 200
095 4553 334
WhatsApp
Email
centar.kaptol@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Sub: 9:00 - 21:00 h (17.4. 9:00 - 21:00 h)

 

Svijet Medija Centar Kaptol

Svijet medija otvorio je vrata potpuno novog, luksuzno uređenog dućana u Centru Kaptol - Svijet medija Premium Brands Store. Nakon dugog niza godina poslovanja u Centru Kaptol - nakon potpunog preuređenja centra, Svijet medija otvorio je svoj najveći dućan u Zagrebu na 700 m2 prodajnog prostora. Moderna koncepcija dućana, u kojoj su proizvodi izloženi tako da se mogu dotaknuti i isprobati, nudi nezaboravno iskustvo kupovine u centru Zagreba. Koncepcijski, dućan je podijeljen u zone u kojima se nalaze tehnički proizvodi namijenjeni kako bi zadovoljili želje i potrebe koje nastaju iz življenja i stanovanja, rada kao i zabave modernog čovjeka.

Od sada u centru Zagreba, u novouređenom Centru Kaptol na raspolaganju imate najveći i luksuzno uređen Svijet medija s premium brendovima među kojima ćete pronaći baš sve što trebate. Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove - Apple, Samsung, Sony, Delonghi, Philips, LG, Grundig, JBL, Garmin, Lego, KitchenAid, Bose, Suunto i mnoge druge poznate svjetske brandove.

O trgovačkom centru Kaptol

Potpuno preuređeni trgovački centar - Centar Kaptol smješten je u neposrednoj blizini samog centra Zagreba na samom kraju Tkalčićeve ulice sa zapadne i Ulice Nova Ves s istočne strane. Parkiranje je osigurano u garažnom prostoru centra.