Dubrovnik

Adresa
Vukovarska 22 (Mercante Centar), 20000 Dubrovnik
TELEFON
020 301 340
095 4553 383
WhatsApp
Email
dubrovnik@svijet-medija.hr
Radno Vrijeme
Pon-Pet: 8:00 - 20:00 h | Sub: 9:00 - 15:00 h

 

Svijet Medija Mercante Dubrovnik 

Poslovnica Svijeta Medija u Dubrovniku je dućan povšine 100 m2 i pick-up lokacija Svijeta Medija za preuzimanje naručene robe u Dubrovniku. U dućanu se može razgledati presjek ponude Svijeta medija - što uključuje i televizore i bijelu tehniku. Sva raspoloživa roba može se preuzeti odmah iz poslovnice ili sa skladišta u Dubrovniku, a sva ostala roba iz ponude Svijeta medija može se preuzeti u Dubrovniku putem webshopa s opcijom preuzimanja u poslovnici Svijeta Medija Dubrovnik.

Svijet Medija u Dubrovniku nudi širok asortiman mobitela i opreme, prijenosnih računala, igraće konzole i igre, fotoaparate, uređaje za osobnu njegu i mnoge druge proizvode. Posebno ističemo široku ponudu proizvoda manjih dimenzija kao što su memorijske kartice, baterije, kabeli i ostala potrošna oprema. Uz to, poslovnica u ponudi ima igračke kao što su društvene igre, LEGO kocke i ostale proizvode za djecu.

Od navedene ponude izdvajamo sljedeće brandove: Apple, Samsung, Sony, LG, Philips, Huawei, JBL, Garmin, Suunto, Delonghi, Hp, Canon, Dell i mnoge druge poznate svjetske brandove.

O trgovačkom centru Mercante Dubrovnik

Trgovački centar Mercante Dubrovnik je manji zatvoreni trgovački centar. Nalazi se u poslovnom centru Gruž te sadrži oko 20 trgovina. Na krovu je dostupan parking.