Vaša košarica je prazna.

Kupnjom novog Bosch Unlimited 8 bežičnog usisavača na poklon dobivate Bosch bušilicu

Novi Unlimited 8 - moćan kada ga trebate!

Kupnjog novoga Unlimited 8 do 30.4.2022. godine i prijavom u MyBosch na poklon dobivate i Bosch bušilicu.

Nakon kupnje Unlimiteda, kako do bušilice u 5 minuta? Detalje možete vidjeti ovdje.

Napravite profil Registrirajte Unlimited Prijavite se za poklon Ostavite recenziju
Napravite profil na MyBosch. Registrirajte svoj novi usisavač. Popunite obrazac za poklon. Ostavite recenziju.
Ako ga već imate, možete odmah na drugi korak. :) Treba vam račun i broj uređaja - lako ga je pronaći na usisavaču. Treba vam samo račun. Važni su nam vaši dojmovi.
Na MyBosch > Registrirajte uređaje >   Ostavite recenziju >

Proizvodi u promociji:

Bežični štapni usisavač BOSCH BBS811PCK dolazi s izmjenjivim baterijskim sklopom i brzim punjačem što rezultira produženim vremenom rada. Usisavač ima DigitalSpin Motor: visokoučinkovit, kompaktan, lagan i uz dug vijek trajanja.
3.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH Unlimited Gen2 BBS8214 jednako je snažan kao usisavač s kablom, što čišćenje čini jednostavnijim i efikasnijim. Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima olakšava čišćenje u uvjetima slabijeg osvjetljenja i usisavanje mračnih kutova.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH Unlimited Gen2 BCS82G31 jednako je snažan kao usisavač s kablom, što čišćenje čini jednostavnijim i efikasnijim. Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima olakšava čišćenje u uvjetima slabijeg osvjetljenja i usisavanje mračnih kutova.
3.549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bežični štapni usisavač BOSCH Unlimited Gen2 BSS8224 jednako je snažan kao usisavač s kablom, što čišćenje čini jednostavnijim i efikasnijim. Četka AllFloor HighPower s LED svjetlima olakšava čišćenje u uvjetima slabijeg osvjetljenja i usisavanje mračnih kutova.
4.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Bežični štapni usisavač BOSCH Unlimited Gen2 ProPower BCS82PWR25 jednako je snažan kao usisavač s kablom, što čišćenje čini jednostavnijim i efikasnijim. Savladajte zahtjevne kućanske poslove zahvaljujući kapacitetu baterije jačem za 66% od 10 litijionskih baterija.
5.379,00 kn
4.841,10 kn
Raspoloživo odmah!