Vaša košarica je prazna.

Novosti i Promocije

Ako puno ispisujete i uvijek vam ponestaje tonera, novi pisač HP Neverstop Laser pravi je odabir za vas. Ovo rješenje bez spremnika dizajnirano je da vam pomogne da radite pametnije uz najmanje troškove ponovnog punjenja za HP-ovo lasersko ispisivanje.

Posjetite poslovnice ili webshop Svijeta medija i pronađite nešto za sebe jer očekuje Vas do 20% popusta na određeni asortiman uz plaćanje Diners karticom i mogućnost plaćanja do 36 rata. Promocija vrijedi od 24.2. do 27.2.2020. ili do isteka zaliha!

Kupnjom Bežičnog štapnog usisavača Dyson V8 Absolute New ostvarite pravo povrata novca unutar 30 dana od dana kupnje ukoliko niste zadovoljni s proizvodom. Promocija vrijedi samo za uređaje kupljene u periodu od 29.01.2020. do 29.02.2020.

Philips ECO usisavači imaju najbolje rezultatima čišćenja na svim površinama. Kako bi vaše čišćenje bilo još bezbrižnije iskoristite promociju produljenog jamstva u ukupnom trajanju od 5 godina.

Promocija traje do 31.12.2020. i vrijedi za navedene ECO usisavače.

Kad se sport i život spoje. Jeste li čekali na ručni sat koji spaja dva svijeta? U Suuntu su stvorili sat koji nije samo sportski, već i pametan. Tako je, Suunto 7 je svestran GPS sport i pametni sat u jednom.

Stranice