Vaša košarica je prazna.

Postolja, hladila, držači

Hladilo za hlađenje prijenosnog računala Trust 20104 Azul ima dva tiha, vrlo velika i osvijetljena ventilatora. Namijenjen za laptope dijagonale do 17,3", hladilo je veličine 360 x 280 mm. Korištenje je vrlo jednostavno – preko USB sučelja. Ima ugrađen prostor za spremanje kabla.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stalak za prijenosno računalo s 2 ugrađena nečujna ventilatora za hlađenje uz dizajn koji pruža ugodan položaj za tipkanje i zaštitu od pregrijavanja.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Držač za tablet HAMA univerzalni za veličinu 7" do 10" (108369) je savršen za gledanje filmova, igranje igrica i obavljanje ostalih zadataka na vašem tabletu. Zahvaljujući kuglastom zglobu uređaj se može zakrenuti za 360° i ima podesiv kut nagiba idealan za portretni ili pejzažni format.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bez obzira na to što se vaš laptop previše zagrijava, hladnjak za laptop AIRDRAFTER spriječit će njegovo pregrijavanje. Dovoljno je velik da odgovara prijenosnim računalima do veličine zaslona do 15,6 ", a sadrži dvije postavke visine za savršen kut tipkanja.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cooler Master NotePal CMC3 hladilo za laptop (prijenosno računalo). NotePal CMC3 hladnjak i stalak za prijenosna računala jednostavnog dizajna i visokih performansi hlađenja zahvaljujući 200 mm ventilatoru. Čvrste je strukture, lagan i lako se sprema na bilo koje mjesto.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Hladilo za laptop Gigatech GLC-F910 promjera 120mm pogodno je za upotrebu na laptopima dimenzija do 17,3"
99,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Koliko puta ste htjeli montirati Vaš tablet kako biste tijekom vožnje mogli pogledati film ili se navigirati uz pomoć Google karata? Sada to možete vrlo jednostavno pomoću držača za tablete. Na našoj web stranici nudimo izbor poznatih proizvođača s odličnim omjerom kvalitete i cijene Hama, Trust i +class.

U potrazi ste za kvalitetnih hlađenjem za Vašeg prijenosnog ljubimca? Svijet medija nudi odlične modele hladila za Vaš laptop. Coolermaster nudi hladila s velikim ventilatorima i odličnim protokom zraka. Također, nudimo i modele s dual hlađenjem Trust, MS Industrial, Speedlink ukoliko Vam samo jedan ventilator nije dovoljan.