Odjel poslovnih riješenja (Smpro) tvrtke Svijet medija bavi se s četri djelatnosti navedene u gornjoj izbornoj traci. Klikom na svaki pojedini tab u traci saznajte detalnjije o djelatnostima kojima se tvrtka bavi: DNP fotoprinteri - printeri i pribor za profesionalni ispis fotografija, Ozvučenja - ozvučenja za rezidencijalne i poslovne objekte, Projektori i veliki ekrani i IT riješenja za manje urede i kućne korisnike (SOHO).

DNP fotoprinteri

Ako se Vaše poslovanje veže uz digitalnu fotografiju DNP printeri nude odličnu kvalitetu i nove tehnologije na polju ispisa fotografija. U ponudi imamo sve od jednostavnih sublimacijskih printera do kompleksnih uređaja sa više vrsta formata i ekranom koji olakšava poslovanje. DNP kao dugogodišnji proizvođač medija za foto printere garantira kvalitetu uz povoljne cijene. 

 Ozvučenja

Šutnja nije zlato! Dobar zvuk je od iznimne važnosti za stvaranje željenog ugođaja. Privucite gosta, potaknite potrošnju ili jednostavno uživajte u filmu. Opremite stan, poslovni prostor ili ugostiteljski objekt sustavom ozvučenja u kojem neće biti slabe karike. Za više informacija pogledatje podstranicu o sustavima ozvučenja.

Projektori i veliki ekrani

Prezentacijska oprema nezaobilazan je dio današnjeg poslovanja. Projektori, platna, projekcijske folije, televizori velikih formata ili monitori elementi su koji će u velikoj mjeri poboljšati vaše komunikacijske, prezentacijske i prodajne učinke. Učinite korak više ugradnjom projektora i platna koji će poboljšati poslovne prostore u svakom smislu. Za više informacija posjetite podstranicu o prezentacijskoj opremi.

IT rješenja

Tvrtka Svijet Medija vrši servis, ugradnju i slaganje komponenti u gotova računala. Komponente možete izabrati iz velikog izbora na našoj stranici, a iste će naše stručno osoblje ukomponirati u gotovo računalo. U sklopu IT riješenja vršimo i razne instalacije i korekcije software-a, instalacije Windowsa ili printera. Više o IT riješenjima saznajte na podstranici posvećenoj tome.