Svijet Medija tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u IT segmentu, pruža kvalitetu i pouzdanost na prvome mjestu. Nudimo usluge slaganja računala po Vašim željama od odabranih komponenti iz naše široke ponude. Također nudimo dijagnostiku računala i komponenata te ukoliko je prisutan kvar na istim predlažemo alternativu iz naše ponude. U našem servisu možemo otkloniti softwerske greške uzrokovane Virusima ili Spywareom. Vršimo instalaciju i reinstalaciju operativnih sustava.

Ponudu različitih komponenti pronađite na: link

 Da li ste korisnik koji traži pouzdanost i vrhunsku brzinu u radu te se bavite modeliranjem? AutoCad, Maya, Photoshop, su Vaši svakodnevni alati? Trebate moćna računala sa puno snage da odrade posao ? Došli ste na pravo mjesto jer Svjet Medija nudi usluge slaganja istih za Vas uz moćne Intel Xeon procesore sa puno ram memorije i Quadro grafičke profesionalne koje su posebno optimizirane za kalkulacije i modeliranje.  Ova vrsta računala može savladati sve vrste zadataka koje mu postavite.

Ponudu već izrađenih stolnih računala pronađite na: link

 U našoj ponudi usluga još imamo i povezivanje kućnih mreža kablom ili bežićno. Vaša stolna računala, laptope i printere možemo spojiti bežično ili žično na najlakši mogući način uz najbolju pokrivenost signala i najmanje preinake u prostoru. 

Ponudu routera i raznih WiFi ekstendera pogledajte na: link

 

KONTAKT

 

prodaja@svijet-medija.hr

T: +385 (1) 6399 299