Vaša košarica je prazna.

Punjači i baterije

Kompaktna litij-ionska baterija koja se može puniti s velikim kapacitetom za dugotrajan rad. Ova baterija kompatibilna je s određenim Nikonovim fotoaparatima. Može se puniti u fotoaparatu kada se koristi s Nikonovim fotoaparatom koji podržava punjenje baterije u fotoaparatu.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Univerzalni preklopni mrežni adapter za uštedu energije s impulsnim uštedama - MW3IP25GS napajanje služi za napajanje digitalnih fotoaparata, CD playera, MP3 playera, a ispod adapter je moguća promjena polariteta okretanjem konektora. Izmjenjivi konektori napajanja.
139,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Punjač Philips SCB1450NB/12 prati korak s vašim dnevnim potrebama za napajanjem, a predstavlja odličnu vrijednost za uloženi novac. Zahvaljujući jednostavnosti dizajna savršeno se može smjestiti u svaki kutak vašeg doma.
149,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Baterija kapaciteta 750 mAH.3,7 V. Kompatibilna s Panasonic Lumix DMC-FS16/FS18/FS22/FS35/FS37/FS40/FS45, Panasonic Lumix DMC-FT20, Panasonic Lumix DMC-FX77/FX80, Panasonic Lumix DMC-SZ1/SZ5/SZ7
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iznimno kompaktna litij-ionska baterija koja se može puniti, kapaciteta 1110 mAh. Ponovno se puni upotrebom određenih punjača. za Coolpix P1000
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije DURACELL AA K4 1300mAh blister 4 kom imaju kapacitet 1300mAh. Dolaze u pakiranju od 4 komada. Prethodno su napunjene te su spremne za upotrebu izravno iz pakiranja. Veličina AA.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Putujte s povjerenjem i neka svi vaši uređaji budu napunjeni strujnim adapter LDNIO Z4 s nastavcima AU UK US EU. Ovaj svestrani višenamjenski adapter kompatibilan je s utičnicama u EU-u, Velikoj Britaniji, Australiji i Sjevernoj Americi tako da radi u preko 210 zemalja i lokacija.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjač za baterije DURACELL CEF14 4H 2AA 1300 mogučnost punjenja 4 baterije odjednom, formata AA i AAA. U kompletu se nalaze 2 AA baterije i 2 AAA baterije Duracell 1700mAh Active Charge. Snaga punjača 2300mAh.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

AA i AAA baterije koriste se u fotoaparatu, bljeskalici, digitalnoj kameri, daljinskom upravljaču, radio satu, MP3 playeru,... Kupnjom punjača i punjivih baterija, osim što će baterije biti dostupne uvijek, štedi se i novac i vrijeme - svijet medija.hr nudi široku ponudu punjivih AA i AAA baterija. 

Ni-Mh punjive AA i AAA baterije, u odnosu na jednokratne, dulje traju i moguće je višekratno punjenja čak i do 2100 puta. Potražite po povoljnim cijenama punjače i punjive baterije proizvođača Sony, Varta i Duracell. U ponudi su pakiranja od 2 ili 4 komada baterija različitih jačina u kombinaciji s ili bez punjača.

Većina modela digitalnih fotoaparata i kamera koristi Li-Ion punjive baterije. U ponudi potražite baterije za fotoaparate i kamere - originalne baterije proizvođača Nikon, Canon, Fuji i Sony te zamjenske povoljnije baterije proizvođača Ansmann.  Ukoliko imate potrebu za dodatnom opcijom battery gripa, a vlasnik ste Canon ili Sony DSLR fotoaparata, filterom na našoj stranici lako ćete se pozicionirati na tu grupu i odabrati željeni proizvod.

Uz original punjače navedenih proizvođača u ponudi su i Hahnel univerzalni punjači – opcija punjenja Li-Ion baterija neovisno o proizvođaču i modelu.

Neizostavni dio opreme pri planiranju putovanja su svakako strujni adapteri i punjači kako bi mogli bez obzira na državu ili kontinent na kojem boravite nesmetano koristiti vlastite uređaje. Izbor je jednostavan – adapteri za strujni priključak (EU-UK-USA) – Gooby, Skross, +class.