Vaša košarica je prazna.

Foto printeri i papiri

DNP Party Print sustav omogućuje event i vjenčanim fotografima da si omoguće dodatnu vrstu prihoda sa snimkama koje klijenti slikaju mobitelima. Sa računalom, DNP printerom i Party Printom instaliranim na lokaciji klijenti sa besplatnom aplikacijom mogu bežićnim putem prebaciti fotografije.
1.999,00 kn
265,31 €
Raspoloživo odmah!
Foto printer DNP DS-RX1HS termo sublimacijski nudi izniman omjer cijene i kvalitete. Uz visoke performanse i veliki kapacitet vrlo je kompaktan i lagan te ispisuje slike u veličinama 10x15, 13x18 i 15x20 cm.
5.999,00 kn
796,20 €
Raspoloživo odmah!
Kompaktan, praktičan i iznimno kvalitetan SELPHY SQUARE QX10, dizajniran da se savršeno uklopi u vaš život. Zahvaljujući Wi-Fi vezi SELPHY SQUARE QX10 možete upotrebljavati bilo gdje te biti spremni za brzo stvaranje zaista prelijepih ispisa vaših posebnih uspomena.
1.299,00 kn
172,41 €
Raspoloživo odmah!
potrošni materijal za printer Sony UP-D75, 4 choice of finish: Glossy/Matte/Non-glare/Texture, Longer lasting prints with self laminating print media
1.329,00 kn
176,39 €
Raspoloživo odmah!
Najnoviji program posebno razvijan za fotografe koji se bave razvijanjem fotografija za osobne dokumente, putovnice i vozačke dozvole raznih država. Biometrička licenca služi da skenira, provjeri i odobri fotografije za navedne dokumente zavisno o državi za koju se oni izrađiuju.
1.799,00 kn
238,77 €
Raspoloživo odmah!
Canon Foto printer SELPHY CP1300 WiFi rozi omogućuje vam da trenutno izradite izdržljive ispise vrhunske kvalitete s kompatibilnih pametnih uređaja, fotoaparata, kamo god krenuli. Veliki zaslon od 8,1 cm ima mogućnost nagiba prema gore.
1.129,00 kn
149,84 €
Raspoloživo odmah!
DNP SL-620 II je nova verzija SnapLab sustava koji kombinira 6'' printer DS620, terminal za narudžbe DS-T6mini i software u setu. DS620 printer ima povećanu štedljivost, efikasnost, te inovativnost za razliku od prošlog modela.
17.999,00 kn
2.388,88 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Foto printer DNP QW410 termo sublimacijski najkompaktniji je, najlakši i prvi 4,5-inčni model u DNP-ovoj liniji pisača. Mogućnost rada s vanjskom baterijom čini ga prijenosnim. Jednostavan za rukovanje i transport, ovo je novi nomadski pisač koji štedi prostor.
4.249,00 kn
563,94 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Nevjerojatan proizvod, printer dizajniran tako da možete bez problema printati fotografije s mobitela. Ovo je novi printer Xiaomi Mi Portable Photo Printer, džepni printer dizajniran za uživanje u onome što najviše volite: fotografiranje.
549,00 kn
72,86 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Termo sublimacijski foto printeri su uređaji koji su svoju namjenu pronašli u većini današnjih profesija koje se bave poslovima vezanim uz fotografiju. U to spadaju razni ateljei, foto studiji i foto booth instalacije. Ovakav tip printera radi na način da pomoću topline nanosi boju sa ribona na papir. Ribon ili medij se sastoji od 4 dijela – 3 dijela u boji (plava, crvena i žuta) i jedna folija koja štiti fotografiju od UV zračenja i vode. Pri ispisu fotografija termalna glava zagrijava ribon koji se zbog velike temperature topi i nanosi na fotografski papir na kojem nastaje fotografija. Takav tip izrade fotografije omogućuje odličnu kvalitetu i veliku brzinu ispisa fotografija. Za razliku od kemijskih laboratorija ovakvi printeri nisu velikih dimenzija a mogu biti i prijenosni. Ovakve prednosti najviše koriste fotografima koji prenosivost i brzinu ispisa iskorištavaju za izradu zahvalnica i sličnih fotografija odmah na vjenčanju ili eventu.

Papir je napravljen od posebnog fotografskog „transfer“ materijala koji je poseban po tome što na višim temperaturama poprima boje od ribona.  Raspoloživo je više formata foto papira ovisno o printeru i namjeni, a najpopularniji su 10x15 cm i 15x20 cm te 20x30 cm u 8 inchnim printerima.

Selphy foto printeri su zasebna kategorija malih prijenosnih printera koji su manjih dimenzija i pristupačnih cijena te se većinom koriste u svrhu razvijanja fotografija kod kuće. Primjer toga je Canon Selphy serija printera koja uz male dimenzije i prenosivost nije izgubila na performansama.

Na svijet-medija.hr pronađite najveću ponudu DNP termo sublimacijskih foto printera i dodataka po najnižim cijenama na tržištu.