Vaša košarica je prazna.

Gramofoni i audio playeri

Gramofon DENON DP-29F je precizno proizveden od lijevanog aluminija kako bi proizveo ujednačenu inercijsku masu za savršeno stabilnu rotaciju što je bitna komponenta za točnost zvuka tijekom reprodukcije.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION CZ-800-10 zamjenska igla za gramofon. Za sve ION gramofone koji koriste igle sa keramičkim uloškom. Safirni 0,7mm vrh igle za dugi vijek trajanja sa dobrom reprodukcijom zvuka i glazbe.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject Debut Carbon DC dolazi s 8,6 inčnom ručkom koja je napravljena od karbonskih vlakana, čime se povećava čvrstoća i smanjunju neželjene rezonancije.
3.279,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Gramofon Pro-Ject Primary E početni je model poznatog proizvođača HiFi uređaja. Izvrstan je odabir za onoga tko tek ulazi u svijet vinilnih ploča, a želi posjedovati kvalitetan gramofon.
1.749,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject T1 početni je model Pro-Ject gramofona s još robusnijom i čvršćom izradom od modela iz Primary E serije. Precizno CNC obrađeno kućište izrađeno je u potpunosti bez plastike radi koje inače dolaziti do neželjenih vibracija.
2.549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject T1 Phono SB za razliku od nešto jeftinijih modela posjeduje mogućnost automatskog prebacivanja između ploča s 33 i 45 brzinom vrtnje, odnosno popularno zvanih „singlica“ i „LP-eva“.
2.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Pro-Ject Essential III nudi cijeli niz poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II). Gramofon s remenim pogonom i tanjurom i kućištem od MDF ploče sada ima bolje zvučne karakteristike i rezonantne vrijednosti, i novi je entry-level model za sve poklonike vinila.
2.879,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
ION Premier LP Wood je All-in-one gramofon u boji drveta s ugrađenim stereo zvučnicima. Automatski vraća gramofonsku ruku u položaj mirovanja i isključuje uređaj po završetku zapisa. Bežično usmjerava glazbu na bilo koji Bluetooth zvučnik (nije uključen) ili slušajte s ugrađenim zvučnicima.
1.099,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Gramofon Pro-Ject Jukebox E sa OM5 je audiofilski All-in-one Plug & Play gramofon sa Bluetooth-om i linijskim izlazom. Instant reprodukcija sa super jednostavnim postavljanjem. Pretpodešeno praćenje i anti-skating. Montirana je zvučnica OM5e. 8,6” aluminijska ručica sa safirnim ležajevima.
3.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject Primary E Phono ima ugrađen phono stage pomoću kojega je moguće prebacivati phono/line izlaz, tako da ga možete koristiti i na pojačalima bez gramofonskog, phono ulaza.
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mrežni audio player DENON DNP-800 proširuje Vaš zvučni svijet. Pažljivo dizajnirani mrežni audio player nudi preciznost visoko kvalitetnih zvučnih i glazbenih prijenosa.
3.749,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice