Vaša košarica je prazna.

Zvučnici

Ovi crni Pyle vanjski vodootporni zvučnici izvrsni su za upotrebu na brodovima, palubama, popločanim dijelovima dvorišta ili kraj bazena - bilo gdje na otvorenom. Potpuno su vodootporni zahvaljujući snažnoj ASB konstrukciji. Sa svojih 300 W snage neće vas razočarati.
519,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kućni zvučnici Pyle serije PDMN48, snage 200W rms-a, 400W max, otpora 8 ohm-a
649,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Sustav zvučnika Pyle PDIC80T isporučuje stereo zvuk u bilo koju sobu u vašem domu ili uredu. Ovaj par 8-inčnih zvučnika može se koristiti za zidne i stropne primjene za elegantan i jednostavan dizajn. Zvučnici serije PDIC sadrže 70-voltne transformatore i visokotonce od titanove kupole.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Dali OBERON 3 donosi najbolje iz oba svijeta kombinirajući veliki zvuk podnog zvučnika u kompaktniom dizajnu bookshelf formata. Izuzetno lagana 29 mm mekana kupola visokotonca bez problema se integrira sa 7-inčnim wooferom kompozitne konstrukcije od drvenih vlakana.
4.390,00 kn
Raspoloživo odmah!
BOSE 161 su stereo zvučnici namijenjeni za spajanje na pojačala snage od 10W do 100W. Zvučnici BOSE 161 mogu se koristiti zasebno u stereo modu, za drugu zonu ili kao stražnji surround zvučnici u sustavu kućnog kina.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbeni zvučnici BOSE Virtually Invisible 791 II bijeli su stropni ugradbeni zvučnici sa 7 inčnim zvučnikom za duboke tonove i 1 inčnim visokotoncem što eliminira potrebu za usmjeravanjem zvučnika.
4.989,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ugradbeni stropni zvučnici Pyle serije PDIC60, promjera 16,5cm, snage 125W rms-a, 250W max, otpora 4-8 ohm-A
549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Iako još uvijek pripada kompaktnim bookshelf zvučnicima, veći unutarnji volumen Spektora 2 pruža dodatne performanse basa u odnosu na manji model iste serije.
2.290,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Ovaj aktivni subwoofer uključuje niz Yamahinih naprednih i visokoučinkovitih tehnologija za upravljanje basom kao što su Twisted Flare Port i Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II) s diskretnim pojačalom i visokokvalitetnom woofer jedinicom od 25 cm (10”).
1.789,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Napravljen da dovede veliko kino surround zvuka i glazbeno iskustvo u udobnost vaše dnevne sobe, Polk Signature S50E daje povišeni zvuk za filmove, TV i glazbu. Dynamic Balance osigurava bogat, čist zvuk punog raspona bez obzira što slušate.
3.490,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kućni zvučnici Pyle serije PDMN68, snage 400W max, otpora 8 ohm-a
1.749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zvučnici JBL CONTROL X su 2-sistemski zvučnici otporni na sve vremenske uvjete a namijenjeni su za interijere i eksterijere. Zvučnici JBL CONTROL X namjenjeni su za spajanje s pojačalima snage 20 – 100W, frekvencijski opseg im je 90Hz - 20kHz, impedacija 8 ohma i osjetljivost od 87 dB.
2.349,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zvučnici JBL CONTROL ONE / Crni omogućuje vam isporuku poboljšanog zvuka koji savršeno ispunjava prostoriju. JBL Control One i kvalitetni konusi reproduciraju zvuk koji ispunjava cijelu prostoriju, a pruža vam snažan bas koji potresa prostor kao iz profesionalnog ureda za snimanje.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Kvalitetni zvučnici su jedna od glavnih komponenti vašeg audio sustava. Kroz zvučnike svakodnevno uživate u glazbi i filmovima, stoga je potrebno posvetiti posebnu pažnju kod odabira modela koji će se odlično uklopiti u HiFi sistem.

Ovisno o veličini i specifičnosti prostora u kojeg smještate zvučnike potrebno je odabrati vrstu zvučnika. Bookshelf zvučnici kompaktnijih su dimenzija i namijenjeni za manje prostore. Samostojeći podni zvučnici isporučit će veću snagu kao i širi frekvencijski odziv. Ako zvučnike želite uklopiti u prostor bez da su posebno naglašeni i vidljivi, ugradbeni zvučnici su izvrstan odabir. Kada u glazbi želite uživati izvan zatvorenog prostora odaberite vodootporne vanjske zvučnike, otporne na sve vremenske uvjete. Zvučnički setovi stvoreni su za potpuni višekanalni doživljaj kućnog kina.

Boju i specifičnost zvuka često karakterizira i zemlja podrijetla zvučnika. Tako u ponudi imamo američke proizvođače Bose, Polk, JBL i Pyle, engleski Bowers & Wilkins, japanske Denon, Pioneer i Sony te austrijski Pro-Ject.