Vaša košarica je prazna.

Četkice za zube

Sonična tehnologija u kombinaciji s Philips Sonicare HX3675/13 nježno uklanja naslage do 3 puta bolje od obične četkice za zube. Snažne vibracije vlakana potiskuju male mjehuriće duboko između zuba i uzduž linije desni za osvježavajući doživljaj.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
Pranje zuba može se činiti kao mala stvar, ali ima iznenađujuće velik utjecaj na naš svakodnevni život.Dobre navike četkanja ne proizvode samo zdraviji osmijeh, već nam pomažu da se pouzdano suočimo sa svijetom.Kako možemo poboljšati zdravlje svojih zuba i stvoriti lijep, samouvjeren osmijeh?Xiaomi
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Oral-B Pulsonic Slim Luxe osigurava zdravije desni u roku od 4 tjedna. Zahvaljujući ultratankoj, superlaganoj dršci zubna četkica posebno dobro leži u ruci i stoga je prikladna za upotrebu i kod kuće i na putovanju.
999,00 kn
132,59 €
Raspoloživo odmah!
Elegantna drška električne zubne četkice Pro 3 pomaže da zube operete onako kako to vaš stomatolog preporučuje. Pomaže da pranje zubi traje 2 minute, i to uz pomoć profesionalnog mjerača vremena koji vam svakih 30 sekundi javlja da je vrijeme za prijelaz na sljedeći kvadrat usne šupljine.
539,00 kn
71,54 €
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Jedinstveni Philips Sonicare Flosser 3000 HX3806/31 čisti veće površine uz manje napora kako bi čišćenje između zuba bilo učinkovitije svaki put. Quad Stream vrh u obliku slova X razdvaja tok u 4 mlaza vode koji pokrivaju veće područje između zuba i uzduž linije desni.
999,00 kn
132,59 €
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
Zamjenska glava za četkice za zube Braun Oral-B CROSS ACTION 4 ima nakošena vlakna za 16 stupnjeva koja dopiru duboko između zubi i uklanjaju do 100% više zubnih naslaga nego obična klasična zubna četkica.
159,00 kn
21,10 €
Raspoloživo odmah!
Zamjenska glava za četkice za zube Philips Sonicare ProResults HX6014/07 jedna je od istaknutih glava četkica za zube tvrtke Philips, a savršena je za korisnike novih ili starijih modela četkica Sonicare koji jednostavno žele autentični Sonicare doživljaj čišćenja uz nevjerojatnu vrijednost.
199,00 kn
26,41 €
Raspoloživo odmah!
Električna četkica za zube Philips Sonicare omogućuje vam vrhunsko čišćenje uz DiamondClean Smart. Doživite najdublje čišćenje mekim fleksibilnim stranama, a čekinje se oblikuju u skladu s oblikom zuba kako bi osigurale do 4 puta veći površinski kontakt.
2.199,00 kn
291,86 €
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Kako odabrati najbolju četkicu za zube? Mnogi se pitaju je li bolje koristiti standardnu četkicu ili električnu četkicu za zube - koja su iskustva. Stomatolozi svakako preporučuju korištenje Philips Sonicare ili Oral B električne četkice za zube. Prednost korištenja električnih četkica za zube je u tome što temeljitije čiste zube i održavaju oralno zdravlje, njihova manja glava za čišćenje omogućuje bolji pristup zubima. Pojedini modeli imaju unaprijed određene programe kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika, a napredniji modeli nude mogućnost povezivanja električne četkice sa aplikacijom na Vašem mobitelu.

Postoje različite zamjenske glave za četkice pomoću kojih si možete priuštiti njegu zuba prema vlastitim potrebama. Odaberite iz širokog asortimana Svijeta Medija nastavak koji će zadovoljiti Vaše specifične potrebe, od izbjeljivanja do naprednog čišćenja između zuba, uklanjanje plaka i njegu desni pomoću izuzetno mekih vlakana. Svakako je lakše započeti dan sa osjećajem svježine i čistoće u vašim ustima.

Philips Sonicare i Grundig sonične četkice nježno pulsiraju vodu u međuzubni prostor i uzduž linije desni kako bi uklonile naslage na teško dostupnim mjestima, dok Braun Oral-B 3D tehnologija kružnim pokretima uklanja zubne naslage. Xiaomi Oclean X PRO pametne električne četkice opremljene su LCD zaslonom.

U našoj ponudi možete pronaći i oralne tuševe za one koji ne čiste zube redovito zubnim koncem i značajno pomažu u sprječavanju karijesa u prostoru između zuba. U ponudi možete pronaći i odgovarajuće zamjenske glave za oralni tuš.