Vaša košarica je prazna.

Hladnjaci

Novo /
AKCIJA /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje RF312FPW ima zapremninu rashladnog dijela od 112 l te zapremninu zamrzivačkog dijela od 39 l. U dijelu hladnjaka se nalazi polica za boce bez držača i 2 police na vratima. Za potpuni pregled unutrašnjosti će se pobrinuti unutrašnje LED osvjetljenje.
1.899,00 kn
1.614,15 kn
Raspoloživo odmah!
Vivax samostojeći hladnjak DD-207 SL idealan je odabir za one koji traže pouzdan uređaj koji je ujedno i jednostavan za upotrebu. Uvučena ručka i širina od 55 cm osigurava da će te lako pronaći mjesto za njega u vašoj kuhinji, a po potrebi možete i promijeniti smjer otvaranja vrata.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CU 2331 ima zapremninu 209L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i sustav FrostSafe koji sadrži posebno visoke ladice koje se mogu izvaditi potpuno zatvorene.
3.374,00 kn
2.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač LG GSB760PZXV ima jedinstveni inverterski linearni kompresor koji umjesto uobičajenog recipročnog koristi linearni klipni pogon. On generira mane internog trenja što rezultira do 32% manjom potrošnjom energije.
7.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Hladnjak/zamrzivač BOSCH KGN56XIDP dolazi s XXL kapacitetom koji pruža puno prostora za vašu hranu. Možete ukloniti sve police u odjeljku zamrzivača i tako stvoriti više mjesta - za pohranu torte s više slojeva.
7.899,00 kn
7.109,10 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Hladnjak Liebherr TPesf 1714 ima zapremninu 143L, pretinac za zamrzavanje s četiri zvjezdice, značajku CoolPlus koja omogućuje snižavanje temperature u odjeljku za zamrzavanje na nekoliko sati da bi se namirnice pravilno zamrznule.
3.374,00 kn
2.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Samsung RB34T652EB1/EF hladnjak/zamrzivač zapremnine 331 l sa standardnim dizajnom i dubinom od 600 mm će se besprijekorno uklopiti uz kuhinjske ormariće. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima.
5.099,00 kn
4.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CUel 2831 ima zapremninu 265L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i sustav FrostSafe koji sadrži posebno visoke ladice koje se mogu izvaditi potpuno zatvorene.
4.780,00 kn
3.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak VIVAX MF-45 mini bar zadovoljiti će većinu korisnika koji imaju vrlo malu potrebu za hlađenjem namirnica. Osim što je štedljiv u potrošnji energije zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za hotelske sobe ili kao pomoćni hladnjak za pojedine prostorije ili poslovne sobe.
729,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSbs 8683 Side by Side ima zapremninu 629L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
37.113,00 kn
26.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ugradbeni hladnjak Liebherr UIK 1510 ima zapremninu 136L, automatsku funkciju SuperCool koja je idealna za brzo hlađenje svježe pohranjenih namirnica. Prozirni pretinci za povrće nude mnogo mjesta za pregledno čuvanje voća i povrća.
6.064,00 kn
4.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač LG GTB362PZCZD ima ukupni kapacitetet 254 l. 56 l je kapacitet zamrzivača dok je kapacitet hladnjaka 198 l. Linear Cooling omogućuje ravnomjernije hlađenje bilo kada, postojana i ravnomjerna temperatura u bilo kojem trenutku ključni je pokazatelj svježine.
3.699,00 kn
3.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNPef 4813 ima zapremninu 338L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
7.301,00 kn
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSesf 7212 Side by Side ima zapremninu 640L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SuperFrost koja pojednostavljuje zamrzavanje i pričinja zadovoljstvo zbog energetske uštede.
17.426,00 kn
13.989,00 kn
Raspoloživo odmah!
LG GBB61SWJMN u donjem dijelu prototip je profinjenosti kako u pogledu funkcije tako i u pogledu stila. Dizajn mu je minimalistički, što podiže razinu elegancije i praktičnosti. Kapacitet hladnjaka iznosi 234 l, a zamrzivača 107 l. Uživajte u praktičnosti i luksuzu u svojoj vlastitoj kuhinji.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG Electronics, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.