Vaša košarica je prazna.

Igraće konzole

Novo /
NINTENDO Switch - upalite i igrajte, kod kuće ili u pokretu. Nova verzija konzole Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition - odsada na prekrasnom OLED zaslonu od 7 inča doživite neke od najvećih Nintendo hitova sa većim kutem gledanja, svjetlinom i bogatijim bojama.
3.299,00 kn
437,85 €
Raspoloživo odmah!
Najbrži i najjači Xbox X ikada pokazuje značajno smanjeno vrijeme učitavanja i zapanjujuće vizualne prikaze do 120 FPS. 12 teraflopsa procesorske snage smještene u sustavu na čipu s AMD-ovim Zen 2 i RDNA 2 arhitekturama kako bi rezultirali za detaljnije promatranje.
4.999,00 kn
663,48 €
Trenutno nije raspoloživo.
NINTENDO Switch - upalite i igrajte, kod kuće ili u pokretu. Nova verzija konzole Nintendo Switch - radi se o izgledom identičnoj konzoli sa znatno poboljšanom baterijom, u prodaji od rujna 2019..
2.599,00 kn
344,95 €
Raspoloživo odmah!
NINTENDO Switch Lite - upalite i igrajte, kod kuće ili u pokretu. Iz Nintenda nam dolazi prijenosna verzija Nintendo Switch konzole. Za razliku od Switch konzole, Switch Lite se ne može spojiti na TV te je ekran od 5.5" nešto manji nasprem Switch konzole.
1.999,00 kn
265,31 €
Raspoloživo odmah!
NINTENDO Switch - upalite i igrajte, kod kuće ili u pokretu. Nova verzija konzole Nintendo Switch OLED - odsada na prekrasnom OLED zaslonu od 7 inča doživite neke od najvećih Nintendo hitova sa većim kutem gledanja, svjetlinom i bogatijim bojama.
3.199,00 kn
424,58 €
Raspoloživo odmah!
Prednarudžba /
Datum izlaska:14.10.2022. Personalizirajte svoju PS5 konzolu, ovaj poklopac je za PS5 konzolu sa diskom.
419,00 kn
55,61 €
U dolasku!
Burnout Paradise Remastered pruža ultimativno vozačko igralište za Vas i Vaše prijatelje za igranje online. Ovaj remaster uključuje sve dodatke iz Year of the Paradise, uključujući i Big Surf Island nadogradnju, posebno rekreiranu i spremnu za divlje utrke u 4K rezoluciji na PS4 Pro konzoli.
249,00 kn
33,05 €
Raspoloživo odmah!
Vratite se u ulogu Desmonda i Connora i spriječite apokalipsu u trećem nastavku iz glavne serije Assassins Creeda koji se vraća u HD remasteru za PS4 konzole. Ovaj remaster uključuje i Liberation koji se događa nakon događaja iz Assassins Creeda III.
249,00 kn
33,05 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Tražite igraću konzolu? Vaša potraga završava na svijet-medija.hr gdje su najbolje ponude – akcijske cijene. Sve konzole vodećih proizvođača interaktivne zabave na jednom mjestu: Sony, Nintendo i Microsoft. Playstation 4, Playstation 5, Xbox One te Nintendo Switch su konzole uz koje zabava nikada ne prestaje.

Za djecu i početnike koji tek otkrivaju svijet igara i konzola u ponudi imamo Nintendo Switch konzole. Nintendo Switch konzolu možete koristiti za igranje kod kuće i na putu. Gdje god bili igrajte se na Switch konzoli (tabletu), a kod kuće stavite Switch konzolu u docking station i nastavite s igrom gdje ste stali na velikom TV ekranu.

Za malo ozbiljnije i starije igrače savršene su Sony PS4 i PS5 te Xbox One konzole. Grafika od koje zastaje dah privući će Vas na PlayStation i Xbox One. Igraće konzole također podržavaju gledanje filmova i slušanje glazbe sa USB stickova te nude mogućnost korištenja aplikacija poput Youtube i Netflix.

Uz PlayStation 5 konzolu igranje i gledanje filmova u 4K rezoluciji postalo je stvarnost. Sony PlayStation 5 konzole nude i digitalno izdanje, odnosno potpuno digitalnu verziju konzole PS5 bez diskovnog pogona.