Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Stvorite svoju čudesnu zemlju jednoroga. Napravite 6 magneta za hladnjak u obliku jednoroga, 2 umjetnička djela od umjetnog pijeska i kristalni hvatač sunca. Oživite jednoroge s AR tehnologijom.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravi super duge krakove mrzovoljnoj hobotnici! Stavi plastelin u tijelo hobotnice i pritisni ručicu onoliko jako koliko želiš da krakovi budu dugi! Kovčeg sa blagom u sebi skriva kalupiće za skrivena blaga, školjkicu i jastog škarice kojim možeš po svom ukusu prekrojiti morsko dno za hobotnicu!
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Preko 50 magneta i 6 igraćih scenarija nalaze se u ovom šarenom setu za igru i pohranu. Neka se dječja mašta rascvjeta! U setu se nalazi i zaslon na koji možete staviti 6 Princeza Magneta. Dimenzije: 23 x 18 x 3 cm. Prikladno za dob: od 4. do 8. godine.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vaše Play-Doh kreacije bit će svijetle i sjajne kolekcijom Sparkle Compound! Dobivate 6 boja sjajnog sjaja i 2 kalupa za izradu cvijeća, dragulja ili drugih ljepota. Jedino ograničenje Vaše umjetnosti je vaša mašta! Preporučena dob: 3 ili više godina.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Komplet uključuje ploču za spremanje uspomena koja se sastoji iz dva dijela (ukrasna traka je već montirana), dodatke za ukrašavanje, aplikator za stiliziranje širokog vrha, 4 punjenja Dekor Pop boje i knjižicu sa inspirativnim primjerima.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradite vlastite svjetlucave jednoroge kao magnete ili bedževe, koristeći kalupe, gips, boje i kistove koji se nalaze u setu. Dimenzije: 18 x 22 x 5 cm. Prikladno za dob: od 5. do 12. godine.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite dinosaura Stegosaura koji je bio prepoznatljiv po svojim pločicama na leđima. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model u veličini 17 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izrada mozaika nikad nije bila jednostavnija. Slijedite isporučene predloške i stvorite šareni mozaik s motivom princeze. Komplet sadrži sve što je potrebno za izradu mozaika veličine 26x26 cm.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oblikujte i obojite svoj model kutijice za zubiće. Spremite zubiće i sačuvajte ih kao uspomenu na najranije djetinjstvo.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Saznajte više o elektromagnetizmu i pretvorite metalni vijak u magnetni čekić. Dovršite strujni krug i na taj način konstruiraj ručno zvono za vrata. Koristi ga u svojoj sobi kao "cool" znanstveni uređaj.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pokažite svoju kreativnost i svoje modne dodatke na jednom mjestu! Pokrij ovo stablo za nakit s podebljanim živim 3D linijama pomoću priloženog Stylera i šarenih Deco pop tuba boje. Kada ste stvorili svoj funkcionalno remek-djelo možete objesiti svoje naušnice, narukvice ili ogrlice na granama. Krea
149,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.