Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Napuni svoju Marker maker jedinicu s više prilagođenih markera! Uključuje 3 boce tinte,vodič za miješanje i sve komponente za izradu 12 prilagođenih boja markera s Marker Maker jedinicom (prodaje se zasebno).Dob : 8+ god.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izrada mozaika nikad nije bila jednostavnija. Slijedite isporučene predloške i stvorite šareni mozaik s motivom princeze. Komplet sadrži sve što je potrebno za izradu mozaika veličine 26x26 cm.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravi dekoraciju za prozor. Uz pomoć više od 800 dijelova izradi šareni mozaik veličine 26x26 cm bez upotrebe ljepila.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite dinosaura Stegosaura koji je bio prepoznatljiv po svojim pločicama na leđima. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model u veličini 17 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte i sastavite model Mamuta! Pripradnik obitelji slonova Bio je dug do 5 metara i težio je do 9 tona. Dijelove Mamuta sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 21 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite model mesojeda Velociraptor. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 21 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovaj luksuzni komplet za stiliziranje savršen je dodatak tvojem postojećem DohVinci kompletu i usmjerit će zabavu na posve novu razinu! Sada možeš kreirati još unikatnija djela pomoću Dekor pop boja sa izmjenjivim vrhom. Uključene su upute kako se vrhovi boja mijenjaju te ideje za nove dizajne.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oboji svoju Doh Vinci paletu boja prema vlastitom ukusu pomoću blještavih boja! Svako pakiranje uključuje 4 jarke i uzbudljive Dekor Pop nijanse. Savršeno za dopunjavanje postojećih paleta i uljepšavanje DohVinci umjetničkih djela! Pakiranje ne uključuje pribor za stiliziranje.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zgnječi, spoji i stvaraj s Bunchems šarenim lopticama koje su ko nijedne druge! Lijepe se jedna za drugu s lakoćom i tako ostaju. Ovaj set ima bijele Bunchems čičke koji svijetle u mraku.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavite se uz bojanje svojih 6 dražesnih leptira. Koristite ih kao posudice za sitnice no oni su i odličan ukras! Preporučena dob: 5 do 10 godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Preko 50 magneta i 6 igraćih scenarija nalaze se u ovom šarenom setu za igru i pohranu. Neka se dječja mašta rascvjeta! U setu se nalazi i zaslon na koji možete staviti 6 Princeza Magneta. Dimenzije: 23 x 18 x 3 cm. Prikladno za dob: od 4. do 8. godine.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.