Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Iskopajte dijelove i sastavite dinosaura Stegosaura koji je bio prepoznatljiv po svojim pločicama na leđima. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model u veličini 17 cm.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Set 4M Spiralna umjetnost uključuje šarenu knjižicu aktivnosti u 16 stranica, spiralnu umjetničku predionicu, 4x flomastera i 3 cvjetna vrha. Preporučena dob: 4 ili više godina.
119,00 kn
15,79 €
Raspoloživo odmah!
Napravi super duge krakove mrzovoljnoj hobotnici! Stavi plastelin u tijelo hobotnice i pritisni ručicu onoliko jako koliko želiš da krakovi budu dugi! Kovčeg sa blagom u sebi skriva kalupiće za skrivena blaga, školjkicu i jastog škarice kojim možeš po svom ukusu prekrojiti morsko dno za hobotnicu!
169,00 kn
22,43 €
Raspoloživo odmah!
Neka kreativnost živne sa dekorom inspiriranim Disney Frozen avanturom! Ukrasite sobu s ovim nevjerojatnom kutijicom za nakit koja sadrži Annu, Elsu i Olafa. Dodaj žive 3D linije pomoću Stylera i Deco pop tuba boja. Ovaj set dolazi sa svjetlucavom bijelom Deco Pop tubom za izradu pahuljica od snijeg
239,00 kn
31,72 €
Raspoloživo odmah!
Izradite vlastiti Hvatač Snova i objesite ga iznad kreveta. On će uhvatiti sve loše snove i pustiti da samo oni dobri prođu. Dimenzije: 20.5 x 27.5 x 5.5 cm. Prikladno za dob: od 5. do 12. godine.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 250 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja.
69,00 kn
9,16 €
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite kostur največeg dinosaura biljojeda. Prepoznatljiv je po svojoj velikoj glavi. Dijelove dinosaura sastavite prema uputama koje ste dobili. Veličina modela je 20 cm.
99,00 kn
13,14 €
U dolasku!
Napravite šarene bedževe i magnete u motivima vrta. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, a ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
9,16 €
Raspoloživo odmah!
Izradite vlastita morska bića kao magnete ili bedževe, koristeći kalupe, gips, boje i kistove koji se nalaze u setu. Dimenzije: 22 x 18 x 5 cm. Prikladno za dob: od 5. do 12. godine.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!
Pretvorite svoj prozor u svijet šarenih boja s divnim jednorozima! Dimenzije: 23 x 18 x 3 cm. Prikladno za dob: od 4. do 8. godine.
119,00 kn
15,79 €
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih trkaćih vozila. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta. Preporučena dob: 5 do 14 godina.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana uz kreativne igračke. Naručite Hasbro PLAY-DOH plastelin za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. U ponudi imamo i ostale setove za slaganje.

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji 4M setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.