Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 250 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set 4M Spiralna umjetnost uključuje šarenu knjižicu aktivnosti u 16 stranica, spiralnu umjetničku predionicu, 4x flomastera i 3 cvjetna vrha. Preporučena dob: 4 ili više godina.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte i sastavite model Mamuta! Pripradnik obitelji slonova Bio je dug do 5 metara i težio je do 9 tona. Dijelove Mamuta sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 21 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavite se uz bojanje svojih 6 dražesnih leptira. Koristite ih kao posudice za sitnice no oni su i odličan ukras! Preporučena dob: 5 do 10 godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Učinite svoje snove stvarnim i postanite modni dizajner! Zabavno je i lako nacrtati svoje vlastite, nevjerojatne dizajne sa svim potrebnim alatima kako biste pokazali kreativnost. Preporučena dob: 5 ili više godina.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite vlastite svijeće bez nereda! Jednostavno omekšajte pločice voska pomoću sušila za kosu i stvorite 6 dražesnih svijeća u obliku životinja pomoću kalupa koji se nalaze u setu. Preporučena dob: 8 do 14 godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vaše Play-Doh kreacije bit će svijetle i sjajne kolekcijom Sparkle Compound! Dobivate 6 boja sjajnog sjaja i 2 kalupa za izradu cvijeća, dragulja ili drugih ljepota. Jedino ograničenje Vaše umjetnosti je vaša mašta! Preporučena dob: 3 ili više godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradite vjetreno zvono uz pomoć priloženih glinenih posudica. Ukrasite svoj dom sa šarenom dekoracijom.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite model mesojeda Velociraptor. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 21 cm.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set za igru s pijeskom. Sadrži 2 x 500 grama pijeska koji se može lagano i jednostavno modelirati, a izrađene skulpture odlično drže oblik (ne rasipava se). Pijesak je u dvije boje, a međusobnim miješanjem dobiva se nova boja.
119,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana uz kreativne igračke. Naručite Hasbro PLAY-DOH plastelin za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. U ponudi imamo i ostale setove za slaganje.

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji 4M setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.