Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

LPS ljubimci koji hodaju uveselit će svako dijete. Ljubimci se kreću uz pomoć baterija koje su uključene u setu. Jednostavno stavite ljubimca na ravnu površinu, uključite gumb i krenite u zajedničku šetnju. U pakiranju je ribica koja se kreće. Namijenjeno za dobnu skupinu 4+.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Djeca (i odrasli!)mogu dizajnirati i napraviti cool i trendi narukvice. Ako vam se više ne sviđaju narukvice koje ste napravili možete ih razdvojiti i napraviti nove unikate, u paketu dolazi: 2200 kom šarenih gumica, stoperi, stalak i četiri heklice.
119,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Napuni svoju Marker maker jedinicu s više prilagođenih markera! Uključuje 3 boce tinte,vodič za miješanje i sve komponente za izradu 12 prilagođenih boja markera s Marker Maker jedinicom (prodaje se zasebno).Dob : 8+ god.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Malci ili Minioni su zaludili svijet! Zabavi se uz ove smiješne likove i uz PLAY-DOH set izradi nešto zgodno od mase za modeliranje! U pakiranju dolazi čak 8 kantica s masom za modeliranje.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradi najfinije PLAY-DOH deserte pomoću alata i ukrasa! Najmlađi će se zabaviti izrađujući vlastite sladolede i kornete za igru! Potaknite ih u ukrašavanju njihovih kreacija pomoću realističnog "tučenog vrhnja" kojeg mogu izraditi pomoću PLAY-DOH plus smjese!
159,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.