Vaša košarica je prazna.

Dječji satovi, budilice i projektori

Dimenzija pakiranja: 91 cm visina x 57 cm širina, visina zelene ploče 40 cm a širina 48 cm. Kreda ne dolazi u kompletu.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Vesela dječja budilica TFA 60.1011.05 s motivom vatrogasnog kamiona i alarmom vatrogasne sirene. Kućište sata napravljeno je od plastike otporne na udarce. Dimenzije: 130 x 52 x 133 mm. Baterije 2 x 1,5 V AA uključene.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Za zaštitu mališana kućište je napravljeno od plastike otporne na udarce. Konjsko njištanje kao zvuk budilice.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Analogni dječji sat s budilicom. Tihi rad, fluoroscentne kazaljke, pozadinsko osvjetljenje. Radi na jednokratne ili punjive baterije 1 x AA Mignon (uključene u cijenu). Dimenzije: visina 80 mm, širina 80 mm, dubina 50 mm.
39,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

U modernoj današnjici sve je veća popularnost elektroničkih igračaka koje omogućuju veliku zabavu, ali polako postaju i potreba. Takvi su uređaji primjerice dječji zidni satovi i dječje budlice koji pojednostavljuju svakodnevicu djeteta. Svako jutro kada im zazvoni alarm i prvo što ugleda je njihov omiljeni crtani lik Spiderman, Winnie Pooh ili jedna od omiljenih Disney princeza biti će im lakše ustati i s veseljem će zakoračiti u novi dan.

Ako Vam je dijete pak noćnog tipa pomoći će mu noćna svjetiljka koja projektira svjetlosne efekte i tako potiče spavanje i miran san. U grupi elektorničkih igračaka nalaze se i razni dječji projektori za crtanje Learning desk po povoljnim cijenama koji može biti vrlo zanimljiv dar za rođendan ili bilo koju drugu prigodu. Ukoliko planirate nabaviti poneku elektoričku igračku slobodno proučite našu web ponudu jer ćete zasigurno pronaći najprikladniju opciju za Vas i Vaše dijete.