Vaša košarica je prazna.

Dječji satovi, budilice i projektori

Dječja led lampa TFA 43.2035.02 savršen je pratitelj vašeg djeteta u zemlji snova. Suptilno svjetlo pruža djetetu sigurnost u jaslicama noću i omogućuje djetetu da mirno i neustrašivo spava. Mala sova lako se i ekonomično puni putem micro-USB kabela.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Dimenzija pakiranja: 91 cm visina x 57 cm širina, visina zelene ploče 40 cm a širina 48 cm. Kreda ne dolazi u kompletu.
229,00 kn
Raspoloživo odmah!

U modernoj današnjici sve je veća popularnost elektroničkih igračaka koje omogućuju veliku zabavu, ali polako postaju i potreba. Takvi su uređaji primjerice dječji zidni satovi i dječje budlice koji pojednostavljuju svakodnevicu djeteta. Svako jutro kada im zazvoni alarm i prvo što ugleda je njihov omiljeni crtani lik Spiderman, Winnie Pooh ili jedna od omiljenih Disney princeza biti će im lakše ustati i s veseljem će zakoračiti u novi dan.

Ako Vam je dijete pak noćnog tipa pomoći će mu noćna svjetiljka koja projektira svjetlosne efekte i tako potiče spavanje i miran san. U grupi elektorničkih igračaka nalaze se i razni dječji projektori za crtanje Learning desk po povoljnim cijenama koji može biti vrlo zanimljiv dar za rođendan ili bilo koju drugu prigodu. Ukoliko planirate nabaviti poneku elektoričku igračku slobodno proučite našu web ponudu jer ćete zasigurno pronaći najprikladniju opciju za Vas i Vaše dijete.